Nea Radio

Stjørdals-Blink - Raufoss (0-2)

Ligger an til nedrykks-playoff etter Brattbakk-dobbel

Årets siste hjemmekamp er i gang på MUS Stadion Sandskogan. Foto: Arkiv: Knut Erlend Jegersen / Stjørdals-Blink Fotball

Årets siste hjemmekamp gikk ikke som Blink hadde ønsket.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.12.2020 kl 14:51

Stjørdals-Blink er i trøbbel etter nok et tap i dag. Den elendige høst-formen ser ut til å gi Blink ordentlig trøbbel i OBOS-finishen.

Kunstgresset på stadion besto hårfint sjekken av NFF tidligere i dag. Abra-hallen var et hett alternativ lenge, men banen ble erklært "spillbar" i morges. Det ser unektelig stedvis glatt ut, men det må man kanskje regne med etter andre søndag i advent.

Positive fra start

Blink startet positivt og var frempå ved et par anledninger de første fem minuttene, men Raufoss har vært meget gode denne høsten og var favoritter. Gjestene i sine kledelige lilla bortedrakter jakter en play-off plass til Eliteserien, og hadde "dessverre" for Blinks del alt å spille for.

Det første kvarteret lignet Blink langt mer på det Blink-laget vi så første halvdel av sesongen enn det Blink-laget vi har sett de siste månedene. Det kunne virke som om den i overkant av to uker lange pausen gjorde hjemmelaget godt. Meget gledelig var det også at kaptein Fiske var tilbake fra skade i midtforsvaret. Men, det var ikke nok til å stoppe en viss trønder hos gjestene.

Nådeløst straffet

Etter 20 minutter blir Blink knallhardt straffet av Raufoss. Filip Brattbakk setter inn kampens første scoring etter en gjennombruddsball og litt slepphendt forsvarsspill av Blink. En høy ball ble lagt i retning av den unge trønderen fra Raufoss' venstreback som Fiske og Jatta ikke klarte å få fatt i. Avslutningsegenskapene til Brattbakk var det lite å si på, naturligvis.

Hadde en jobb å gjøre etter de første 45

"Litt smårufsete" var dommen fra lokalpressen på Toten etter omgangen. Raufoss ledet uten å storspille, men her var det bare poengene som gjaldt. Blink slet med å skape det helt store offensivt etter bortelagets scoring, og måtte gå til pause uten å legge noe voldsomt til press på Raufoss.

Klarte ikke å stoppe Brattbakk

Blink kom best i gang også etter hvilen. De skapte et par halv-farligheter de første minuttene, men ble nok en gang hardt straffet av Rosenborg-eiendom, Brattbakk. Et klasseangrep orkestrert av Raufoss' venstreside endte med et presist innlegg til Brattbakk som styrte inn en tomålsledelse til gjestene. I minuttene som fulgte kunne Raufoss gått opp til en tremålsledelse. Brattbakk var nær ved å gjøre hat-trick, og det smalt i metallet etter et tungt langskudd.

Det tok sin tid før Blink fikk satt i gang kjøret

Blink burde jaktet en redusering, men det var Raufoss som kjørte kampen inntil det 70. minutt. Etter 73 minutter får Blink sin første ordentlig store sjanse i kampen. Olufsen fikk en enorm mulighet alene med keeper, men Lauvli gjorde en meget kvalifisert redning og stoppet det "helt på det jevne" skuddet. Olufsen, Nyenetue og Nygaard inn for Sandmæl, Tjærandsen-Skau og Bransdal så ut til å ha en effekt, for Blink så mye mer energiske ut etter byttene.

Til tross for at Blink så vesentlig farligere ut de siste 20 minuttene fikk de aldri en scoring i det som var Roar Vikvangs siste kamp på MUS Stadion Sandskogan som hovedtrener.

Thriller-uke venter

Etter dagens litt ugunstige resultater i OBOS-ligaen er Blink nå på playoff-plass med to bortekamper igjen av denne ekstremt seige sesongen. Kampene er mot Strømmen og Jerv som ligger rett foran Blink på tabellen. De kampene blir livsviktige for Blink.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...