Nea Radio

Evigung puddel

Spilleglede: Vivan Cambell (t.v) Rick Savage, Joe Elliot og resten av Def Leppard leverte. Foto: Anne Gundersen

Def Leppard dro hit etter hit framfor et headbangende publikum torsdag kveld. Trondheim Rocks 2019 er et faktum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.06.2019 kl 11:18

Det lå 80-tall i lufta da Def Leppard entret scenen under Trondheim Rocks 2019 torsdag kveld. Hit etter hit traff publikum bokstavlig talt i magen og allsangen ljomet under den grå Trondheimshimmelen. Ja, lyden var for høy og til tider ble musikken utydelig. Men spillegleden, ikke minst blant ivrige luftgitarister, var upåklagelig. Og la det være sagt; på tross av at gutta i Def Leppard alle er i 50-årene, var de fremdeles i stand til dominere scenen.

Foto: Anne Gundersen

Hysteria

Animal, Pour Some Sugar On Me og ikke minst Hysteria, var blant høydepunktene i settet. Og særlig under Hysteria fikk konserten en ekstra dimensjon da en video som viste hele bandets karriere ble vist på storskjerm. Og da en hyllest til David Bowie - noen takter fra Heroes - snek seg inn i låta, ble det rørende. Faktisk.

Foto: Anne Gundersen

Luftgitar

Nå er det sånn at å være musikkanmelder er et eget fag. Nea Radios journalist skal ikke påberope seg å mestre denne sjangeren. Men stemningen, den kan kun beskrives som herlig. Trondheim Rocks fungerer fordi området ved E. C. Dahls utnyttes maksimalt og fordi både headlinere og andre band virker å være valgt ut med omhu og med en spesifikk målgruppe i tankene; nemlig de som spiller luftgitar i andres påsyn uten å skjemmes. I skrivende stund er det enda to dager igjen av festivalen. Ta turen. Både fordi artistmenyen er fantastisk og fordi det er viktig å støtte opp om festivaler som dette. Det at det er mange av dem betyr ikke at det går av seg selv. Det blir litt som nærbutikken. Den må brukes om du vil at den fortsatt skal være der for deg.

Foto: Anne Gundersen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...