Nea Radio

Flytter teststasjon til Verket Røros

Verket Røros Foto: Per Magne Moan

Fra og med onsdag får teststasjonen ny adresse.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

På grunn av stor pågang for koronatesting, flyttes teststasjonen fra Røros legesenter til Verket Røros. Dette gjelder fra og med 19.mai kl.13.00.

Slik finner du frem

Adresse for testasjonen er Sundveien 10.

Følg skilting for korona teststasjon ved ankomst. Biler kan kjøre helt frem til testbua. Du vil bli henvist til riktig kø når du kommer frem, enten du kjører bil eller går.
Alle som skal teste seg må ha munnbind – husk å holde god avstand i testkøen.

Vi oppfordrer alle som får symptomer på luftveisinfeksjon om å teste seg. Da kan vi raskere stoppe spredning av smitten.
Slik bestiller du time

Her kan du bestille time for testing. Du logger inn med din BankID. Når du har registrert deg, får du en bekreftelse på time for testing.
Hvis du ikke kan bestille time via nett, kan du ringe vår koronatelefon på 72 41 94 80 og tastevalg 1.

Du må bestille time før du kommer

Alle som ønsker å teste seg må bestille tid på forhånd. Det er viktig at du ikke kommer på teststasjonene uten time. Det er for å minimere smitterisikoen, og for å gjennomføre testen så raskt som mulig.

Raskt svar på helsenorge.no

Du får normalt svar på testen i løpet av 1–3 døgn. Ved stor pågang kan det gå noe lengre tid før du får svaret. Svar på testen finner du ved å logge deg inn på helsenorge.no.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...