Nea Radio

Røros:

Flokk bygger ut for 30 millioner

FLOKK: Site Manager Ottar Tollan Foto: Per Magne Moan

Flokk opplever vekst, og utvider fabrikken på Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.03.2021 kl 15:46

Den ledende Europeiske produsenten av sitteløsninger, Flokk, har en av sine hoved-fabrikker på Røros. Her produseres merkevaren HÅG ved en av industriens mest fleksible og effektive produksjonslinjer. I tillegg er denne fabrikken etablert som et kompetansesenter i Flokk innen produksjon av stålkomponenter for stolenes setemekanisme.

Slik blir Flokk sin fabrikk på Røros etter utbyggingen.

– Grunnet voksende marked ønsker vi å utvide fabrikken på Røros med 1200 kvadratmeter i løpet av 2021. Prosjektet er kostnadsberegnet til nærmere 30MNOK, og vil dermed utgjøre en av de største enkeltinvesteringene Flokk har gjort på Røros siden utvidelse av fabrikken på 1990-tallet, skriver Site Manager Ottar Tollan i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Styrker posisjonen

Prosjektet er strategisk viktig for Flokk, da det sikrer at selskapet fortsatt, og i økende grad vil ha kontroll på denne viktige delen av verdiskapningen. Setemekanismen er selve motoren i arbeidsstolen, og det er en viktig differensierende egenskap for sluttbruker. Dermed bidrar prosjektet til ytterligere å styrke Flokks posisjon som utvikler og produsent av ergonomiske sitteløsninger.

Øker sysselsetningen

-Det er gledelig å se at verdiskapning og sysselsetning på Røros øker, sier Tollan og utdyper at så langt i år har Flokk tilsatt 10 nye medarbeidere på Røros.

- Med den veksten vi har innen mekanisk produksjon vil vi ha behov for ytterligere kompetanse innen stålbearbeiding og sveising framover, sier Tollan.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...