ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Røros:

Flokk bygger ut for 30 millioner

FLOKK: Site Manager Ottar Tollan Foto: Per Magne Moan

Flokk opplever vekst, og utvider fabrikken på Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.03.2021 kl 15:46

ANNONSE
Annonse

Den ledende Europeiske produsenten av sitteløsninger, Flokk, har en av sine hoved-fabrikker på Røros. Her produseres merkevaren HÅG ved en av industriens mest fleksible og effektive produksjonslinjer. I tillegg er denne fabrikken etablert som et kompetansesenter i Flokk innen produksjon av stålkomponenter for stolenes setemekanisme.

Slik blir Flokk sin fabrikk på Røros etter utbyggingen.

– Grunnet voksende marked ønsker vi å utvide fabrikken på Røros med 1200 kvadratmeter i løpet av 2021. Prosjektet er kostnadsberegnet til nærmere 30MNOK, og vil dermed utgjøre en av de største enkeltinvesteringene Flokk har gjort på Røros siden utvidelse av fabrikken på 1990-tallet, skriver Site Manager Ottar Tollan i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Styrker posisjonen

Prosjektet er strategisk viktig for Flokk, da det sikrer at selskapet fortsatt, og i økende grad vil ha kontroll på denne viktige delen av verdiskapningen. Setemekanismen er selve motoren i arbeidsstolen, og det er en viktig differensierende egenskap for sluttbruker. Dermed bidrar prosjektet til ytterligere å styrke Flokks posisjon som utvikler og produsent av ergonomiske sitteløsninger.

Øker sysselsetningen

-Det er gledelig å se at verdiskapning og sysselsetning på Røros øker, sier Tollan og utdyper at så langt i år har Flokk tilsatt 10 nye medarbeidere på Røros.

- Med den veksten vi har innen mekanisk produksjon vil vi ha behov for ytterligere kompetanse innen stålbearbeiding og sveising framover, sier Tollan.

Nøkkelord

ANNONSE