Nea Radio

To nye smittede:

Flere er satt i karantene

Arkivfoto fra testsenteret for korona ved Værnesregionen legevakt på Stjørdal. Foto: Stjørdal Kommune

- Stjørdal kommune har i dag registrert to smittede etter hurtigtester. Endelig svar kommer i mandag, men vi forholder oss nå som om de er påvist positiv, melder kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Både familiemedlemmer og kollegaer av de smittede settes nå fortløpende i karantene, og vi ser at dette har forgreininger til utbrudd i Melhus, Orkland og Trondheim, sier Vonen.

Smittesporingsteamet jobber aktivt med saken utover dagen og kvelden, og vi må understreke at smittesituasjonen hos oss fortsatt er skjør. Vi går inn mot 17. mai og det er heller ikke i år forsvarlig å ha store familieansamlinger eller sosiale treff for øvrig, dessverre.

De fleste av oss savner sosiale treff med eller uten alkohol nå, men det er for tidlig å begynne å ta igjen det tapte. Får vi nye store oppblomstringer kan mye av de forsakelsene også næringslivet har måtte tåle være forgjeves. Husk å følge de nasjonale bestemmelsene, det er de som gjelder hos oss nå med unntak på flyplassen hvor det er påbudt med bruk av munnbind.

Hold avstand og bruk munnbind – det er fortsatt vår sterke anmodning

- De siste ukene har vi fått meldinger om, og vi observerer selv også, at mange kanskje ikke er like nøye med å bruke munnbind på butikker eller sørge for å opprettholde minst en meters avstand. Vi har stor forståelse for at mange begynner å bli sliten av tiltak, men vi ber om at vi for alles beste holder ut en stund til slik at vi forhåpentligvis kan åpne samfunnet igjen utover sommeren og høsten, skriver kommunedirektør Tor Jacob Reitan som avslutningsvis benytter anledningen til å ønske alle en rolig og smittefri 17. mai.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...