Nea Radio

Ny seier til Ålen

Flå/Lundamo ble for lette i Hovet

Ålens damer med seier nummer ni på rad. Foto: Per Magne Moan

Ålen med seier nummer ni på rad.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2019 kl 22:44

HÅNDBALL: TrønderEnergi-Serien 4. divisjon Kvinner 02 HOVET: Ålen - Flå/Lundamo 29 - 23 (15 - 13)

Søndagens oppgjør i Hovet endte som de fleste andre kamper Ålen har spilt denne høsten, med en jevn førsteomgang og et hjemmelag som etter hvilen tar over styringa.

I forkant av toppoppgjøret sa Ålentrener Mats Sigvartsen at han var svært spent. Han og trenerkollega Anna Lian har vært på Lundamo og sett motstanderaget spille, og kunne ut fra det de så der, opplyse at det var et meget godt lag som kom opp Gauldalen til Hovet denne søndagen.

Jevn førsteomgang

Men straks kampen var blåst i gang, viste Ålen gjesten lite respekt og lå et mål eller to foran i store deler av første omgang. Men også Flå/Lundamo var oppe og ledet kampen en periode.

Etter en jevn omgang gikk hjemmelaget til pause med 2-målsledelse.

Etter hvilen, så fulgte Ålen kutymen fra tidligere oppgjør og knappe 8 minutter ut i omgangen var ledelsen på fem mål.

Dette forspranget klarte bortelaget aldri å hente inn

Mange målscorere

Hele 10 av ålens 12 utespillere noterte seg i målprotokollen i oppgjøret. Toppscorere ble Tea Trondsetås og Maren Høistad, med seks mål hver.

Flå/Lundamo hadde med seg en liten tropp på kun ti spillere til Ålen og toppscorer for laget ble Åshild Engesmo med 8 nettkjenninger. Laget skal også spille en ny kamp senere søndag. Kl 19.00 starter oppgjøret mot Surnadal hjemme i Horghallen.

Ålen tar nå juleferie - i alle fall fra kamper. Trenerne opplyste etter søndagens oppgjør at spillerne har ytret sterkt ønske om å trene også neste uke - like så i romjula.

Vil du se kampen en gang til, så gjør du det her.

TABELLEN

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...