Nea Radio

Serieåpning på fredag:

Fjorårets toppscorer er klar til å lage nye mål!

Nettkjenninger: Fjorårets toppscorer i Stjørdals-Blink, Mats Lillebo, er klar for å bidra med nye nettkjenninger for klubben. Foto: Knut Erling Jegersen

Fredag er det klart for et realt lokalderby, når Ranheim gjester MUS Stadion Sandskogan i kamp mot Stjørdals-Blink på deres nye storstue!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Over et halvt år har gått siden trener Roar Vikvang og resten av Stjørdals-Blink kunne juble for opprykk til norsk fotballs nest øverste nivå. Ventetiden siden den gang har vært lang, men fredag er det endelig klart for serieåpning når Ranheim gjester Sandskogan. Vikvang ser frem til å endelig se gutta sparke i gang sesongen.

- Det ble en veldig spesiell sesong nå med ei ekstremt lang oppkjøring, det blir godt å endelig få lov til å spille kamper nå, vi gleder oss veldig til fredag.

Datoen 26.oktober 2019 vil for hele klubbens historie stå som en spesiell dato, da klubben endelig tok steget opp fra 2. til 1. divisjon. Siden klubben rykket opp har flere spillere dratt, men også flere spillere har kommet til. Senest fredag signerte hentet Stjørdals-Blink Arne Holter fra Nardo.

- De fleste spillerne våre har ikke vært høyere enn i 2.divisjon, og det er nok den største spenningen å se hvordan vi klarer oss når vi skal opp på et høyere nivå, og det er en gang sånn for all som har klatra i divisjonssystemet, at en gang var første gangen de spilte på det nivået, og for mange av våre gutter blir det for første gang i år. Men jeg tror vi er godt i rute, og at vi har en stall som kan bite ifra seg og spille gode kamper.

Saken fortsetter under lydfila

Fjorårets toppscorer er klar

Forrige sesong scoret Stjørdals-Blink hele 69 mål på 26 kamper, hvorav 23 av de kom fra Mats Lillebo. Etter et par sesonger i Ranheim, ble Lillebo sendt på lån til Stjørdals-Blink sist sesong, et lån som i desember ble til en permanent overgang for toppscoreren. Fredag står flere tidligere lagkamerater på motsatt banehalvdel, noe Lillebo ser frem til.

- Det er klart det er litt spesielt, men det er mest før og etter kampen man tenker på det, når du er i kampens hete så spiller det egentlig ikke så stor rolle, men det blir jo litt ekstra deilig å slå dem når du kjenne dem såpass godt.

Årets sesong blir første gang i historien at Stjørdals-Blink spiller på nest-øverste nivå i norsk toppfotball, noe som har fått flere eksperter til å tippe laget på nedrykk. Lillebo er klar på

- Det blir nok sikkert en kamp om å berge plassen i første omgang, og blitt tippet på nedrykk av alle bettingsider, men det var vi for så vidt også andre divisjon i fjor også, så vi har tenkt å motbevise det igjen, men som sagt så blir det å berge plassen i første omgang, noe vi skal være veldig fornøyd med.

Morgendagens kamp mellom Stjørdals-Blink og Ranheim kan du høre direkte her på Nea Radio, sendingen fra Sandskogan starter 17:00.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...