ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Fjell-Ljom utvider dekningsområdet og satser på nett

SATSER DIGITALT: – Nå blir Fjell-Ljom lokalavisa for Røros og Holtålen. I tillegg blir vi en viktig aktør på nett og mobil, sier redaktør og daglig leder Nils Kåre Nesvold i Fjell-Ljom Foto: Fjell-Ljom

Torsdag 5. september blir avisa Fjell-Ljom også lokalavis for Holtålen i tillegg til Røros. Samtidig satser avisa på nett og lanserer ei moderne nettavis.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

– Det betyr at Fjell-Ljom ikke lenger blir ukeavis, men en nyhetsavis med daglige oppdateringer på fjell-ljom.no. Vi fortsetter med papiravis hver torsdag, men den blir nå også tilgjengelig som e-avis onsdag kveld, sier redaktør og daglig leder Nils Kåre Nesvold.

Satser i Holtålen

Fjell-Ljom har i dag god leserdekning i Røros.

– Skal vi vokse, er det naturlig for Fjell-Ljom å orientere seg nordover mot Holtålen. Røros og Holtålen har mye til felles, og det er mange som daglig pendler mellom de to kommunene. Å gjøre Fjell-Ljom til lokalavisa for Røros og Holtålen vil også bidra til å knytte de to kommunene tettere sammen, sier Nesvold, og legger til at avisa fram til 1976 også var avisa for Øvre Gauldalen og Røros.

– Vi registrerer også at kommunestyrene i Røros og Holtålen har vedtatt å melde seg ut av Regionrådet for Fjellregionen og heller satse på regionrådet Trøndelag Sør. Da vil det også være naturlig for oss å være en viktig medieaktør i dette området.

Satsing på nett

I tillegg investerer avisa nå i en moderne nettsideløsning som lanseres samtidig.

– Vi mener tida er overmoden for å satse digitalt, og vi ønsker å bli en viktig aktør på nett. Leserne vil få daglige oppdateringer av nyheter og reportasjer på nett og mobil. Nå kan du lese Fjell-Ljom når du vil, hvor du vil, hver dag. Alt dette vil gjøre Fjell-Ljom enda mer attraktiv for lesere og annonsører i de to kommunene, sier Nesvold.

Fjell-Ljom tilbyr nå to typer abonnement, enten digitalt abonnement eller komplett abonnement med papiravis, e-avis og tilgang til alt på nett og mobil.

– I tillegg til alt dette har vi nå også utvidet staben med en journalist, sier Nils Kåre Nesvold, som håper på mange tips fra lesere i Røros og Holtålen framover.

Hør radiointervju med Nils Kåre Nesvold her:

Nøkkelord

ANNONSE