Nea Radio

Fjeld og Kvarts til Røros

SANGERHUSET: Jonas Fjeld og Kvarts er klare for Røros Folk festival. Foto: Jonas Fjeld og Kvarts

Jonas Fjeld og Kvarts er klare for Røros Folk Festival.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2019 kl 21:45

Røros Folk Festival arrangeres i år for femte gang.
Fra 6. til 9. juni blir det et variert og spennende program som nå lanseres i små doser fram til billettsalget starter 1. april, så her gjelder det å følge med!

Fjeld og Kvarts i Sangerhuset

Festival-lørdagens konsert med Jonas Fjeld og gruppa Kvarts i Sangerhuset blir utvilsomt en "höjdare".
For hva får vi ikke når vi krysser brune kneiper, ”Engler i sneen” og beinmargsfølelse for amerikanske blåtoner, med finnskogspols, feledrag og seljefløytas naturtoneskala? Svaret får vi nok i Sangerhuset når Jonas Fjeld og Kvarts møtes på scena.

Folkekjær rockepoet

Jonas Fjeld er mest kjent som folkekjær rockepoet, men kan med rette kalles Spellemann med stor S. I løpet av musikerlivet har han knyttet sterke bånd til tradisjonsmusikken, noe som blant annet har resultert i Spellemannpris i klassen "Roots & Country".

De andre spellemennene han deler scene med denne kvelden har òg solide musikalsk rulleblad, både hver for seg og sammen.
Kvarts feiret 20 år i fjor og har stadig nye musikalske prosjekt i ermet. På scena denne kvelden vil anglo-amerikanske toneganger blande seg med urnorske melodier, eldre enn både nøkk og draug.

- Vi gleder oss til Kvarts og Fjeld smelter sammen, sier Røros Folk Festival i ei pressemelding.

Disse møter vi i Sangerhuset

Jonas Fjeld (vokal, gitar)
Ben Basgaard (gitarer)

Kvarts:
Jo Asgeir Lie (trekkspill)
Øystein Rudi (fele)
Tom Willy Rustad (bass, munnharpe, seljefløyte)
Erlend Styve (gitarer)

Tor Magne Hallibakken (lyd)

RØROS: Jonas Fjeld og Kvarts spiller i Sangerhuset lørdag 8. juni. Foto: Jonas Fjeld og Kvarts

Fra før er Moenje, Tæladylju og Copper City Ramblers klare for Røros Folk Festival 2019.

Les mer her:

www.rorosfolkfestival.com
www.facebook.com/rorosfolkfestival

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...