Nea Radio

Fire medaljer til Røros i NM i benkpress

Foto: Røros Styrkeløftklubb

Røros Styrkeløftklubb var i helga representert med hele seks løftere på årets NM i benkpress.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.12.2018 kl 11:01

Løfterne gjorde en solid innsats, og plukket med seg hele fire medaljer hjem til Røros.

Norgesmesterskapet ble avholdt i Haukelandshallen i Bergen, og alle rørosløfterne konkurrerte lørdag 1. desember. Siden de ulike klassene gikk på forskjellige tider på dagen, coachet utøverne hverandre i beste lagånd.

I benkpress gjør alle tre løft, og denne gangen ble sisteløftet for tungt for alle seks utøverne, og de fikk dermed i høy grad tatt ut sitt potensiale i andreløftet.

Første løfter ut kl 10.00 var debutant Stein Presthagen, som løftet i klassen -93kg veteran 40-49år. Stein endte med 105kg, noe som var fem kilo pers, og ga bronsje i klassen.

Neste ut kl 14.00 var veterandamene Hilde O. Dretvik og Grete Nessø, som løftet i veteran 40-49 år henholdsvis -84 og -72kg. Hilde løftet 90 kilo, noe som for henne var pers i nevnte vektklasse. Grete løftet 75kg og kvalifiserte seg med det til veteran-EM neste år, mens Hilde tok VM-kravet for veteran. Begge damene tok gullmedalje i sin klasse!

På ettermiddagen løftet Magnus Grådal i klassen -120 kg åpen 170 kg og tok en fjerde plass.

Sist ut var lagvenninner Marita Grøtådal og Hildegunn Djupdal, som løftet i klassen -84kg åpen. Hildegunn tok en liten pers med 85kg, noe som holdt til en 5. plass. Marita har slitt med ryggskade, og måtte ligge ekstra flatt på benken. Dermed var det ekstra imponerende at hun knivet helt i teten, og løftet hele 95kg. Det ga sølv i klassen!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...