Nea Radio

FLOKK:

Finalist til å motta Siva-prisen 2021

Ottar Tollan, Vice President Manufacturing ved Flokk Foto: Per Magne Moan

Flokk er nominert til årets SIVA-pris i temaet «Norskprodusert», og er en av fem finalister til å vinne 250.000 kroner.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Formålet med Siva-prisen 2021 er å løfte fram virksomheter som har tatt avgjørende grep for å lykkes med bærekraftig industriproduksjon i Norge.

Prisen går til den virksomheten som har betydelig andel produksjon i Norge, og utmerker seg på en eller flere av følgende områder: Bærekraftig produkt eller produksjon, redusert klimaavtrykk, hjemflyttet produksjon, partner-samarbeid eller innovasjonsprosjekter.

- Vi er stolte over at vi er nominert og at vi har kommet til finalen. Våre internasjonalt anerkjente HÅG-stoler, som er blant Flokks mestselgende produkter designes i Oslo og produseres på Røros. Over 80% av produksjonen herfra eksporteres ut av Norge, sier Ottar Tollan som er Vice President Manufacturing ved Flokk i en pressemelding. 


Tollan sier videre;

- Dette får vi til ved hjelp av en høyteknologisk fabrikk og et stort antall leverandører fra Skandinavia. Produktene våre utvikles alltid med Flokks 5-III prinsipper for bærekraftig design, som fokuserer på lav vekt, få komponenter, riktig materialvalg, lang levetid og design som muliggjør demontering. Gjennom disse prinsippene ønsker vi å oppnå lavest mulig karbonutslipp og energibruk, så liten bruk av ressurser som mulig og å unngå negative helseeffekter i produksjon og bruk av produktene våre.

I utgangspunktet var det 50 bedrifter som var nominert til årets Siva-pris. Nå er fem vinnerkandidater plukket ut: Cinderella Eco Group AS, Green Waves AS, Grovfjord Mek. Verksted AS, Vestre AS og Flokk AS. Vinneren kåres ved hjelp av en åpen avstemming på Sivas nettsider og gjennom en fagjury, og hvem som vinner prisen blir klart 19. mai. Vinneren får en pris på 250.000 kroner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...