Nea Radio

Nidaros Blues hardt rammet:

Festivalen er avlyst i sin helhet

Rammes hardt: Nidaros Blues er avlyst og nå jobbes det med å refundere billettpenger, forteller daglig leder, Jan Engen. Foto: Anne Gundersen

Nidaros Blues har avlyst alle arrangementer og jobber nå med å refundere billettpengene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Ja, dette traff skikkelig, sier daglig leder i Nidaros Blues, Jan Engen. Festivalen skulle egentlig gått av stabelen i april på Royal Garden Hotel i Trondheim, men slik blir det altså ikke.

– Det er veldig synd det som skjer, men i den store sammenhengen er det som treffer oss bare en parentes.

Festivalen har bestemt seg for å refundere alle billetter og hotellpakker og anmoder folk om å se hvordan dette blir gjort på festivalens hjemmeside eller på Facebooksiden til Nidaros Blues.

Saken fortsetter under lydklippet:

Doner - Hvis du kan

Engen konstaterer at det er kraftig dugnadsånd når det gjelder nettopp kulturlivet.

– Jeg ser at mange oppfordrer til å ikke kreve pengene tilbake fra kulturarrangører. I den grad folk ser det mulig å gjøre dette overfor Nidaros Blues, er det fantastisk. Samtidig er det mange som har mistet inntekten, så vi har full forståelse for at folk trenger de pengene de kan få tak på, sier han.

– Det er overhode ingen ting å si på at mange nok ikke har denne muligheten, det vil jeg gjerne understreke, sier Engen som gleder seg til at kulturlivet er oppe og går igjen.

– Jeg begynner å bli rastløs, det skal jeg innrømme. Så jeg gleder meg til jeg kan sette meg med et glass med noe godt i og høre på god musikk ute blant folk.

VIKTIG INFORMASJON OM REFUSJON AV BILLETTER TIL NI

Dette gjelder deg som har kjøpt billetter hos Ticketmaster./b]

Vi i Nidaros Blues refunderer billettpengene til de som ønsker refusjon. Vennligst les instruksen her nøye så vil ting gå greit. Se eget avsnitt om åpningskonserten.

Ønsker du å donere billettpengene til festivalen så setter vi veldig stor pris på det. Da trenger du ikke å foreta deg noe som helst. Det går mange kampanjer på akkurat dette nå, men vi vil også være tydelig på at ingen må føle seg presset til å avstå fra refusjon. Du kan være en av mange som nettopp har fått din økonomiske situasjon snudd fullstendig på hodet nettopp av samme grunn som vi må avlyse.

Ønsker du å overføre dine billetter til neste år gjør du følgende. Send en mail til billett@nidarosblues.no. Oppgi hvilken type billett(er) du har samt billettnummer. Du vil motta en bekreftelse fra oss og da er dine billetter gyldig i 2021

Ønsker du full refusjon så bruker du denne linken og fyller ut skjema så blir pengene refundert direkte fra Ticketmaster. Pga. veldig stor pågang kan det ta 2-3 uker før pengene kommer. Her er linken du skal bruke https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054 FRIST FOR Å MELDE REFUSJONSKRAV 31. MAI. Billettgebyret refunderes ikke.

Når det gjelder åpningskonserten med Trond Helge Johnsen m band og gjester så har vi intensjon om å arrangere den som en releasekonsert lørdag 19. september. Sted kunngjøres senere. Hvis du ønsker å bruke din billett til den konserten gjør du bare som beskrevet i Punkt 2. Ønsker du refusjon gjør du som i Punkt 3.

Dette gjelder deg som har kjøpt hotellpakker via hoopla.no.

OBS HOTELLPAKKER KAN IKKE OVERFØRES TIL NESTE ÅR

For refusjon av hotellpakker, send epost med bestillers navn og referansenummer til conference.trondheim@radissonblu.com.

Merk at det kan ta 2-3 uker før penger er på konto.

FRIST FOR Å MELDE REFUSJONSKRAV 31. MAI. Billettgebyret refunderes ikke.

Gavekort eller lotteripremier.

Har du mottatt gavekort eller har du vunnet enkeltbilletter eller hotellpakke på lotteri, retrobingo el. så vil disse gjelde i 2021. Du trenger ikke foreta deg noe.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...