Nea Radio

Fem smittet i Stjørdal:

Vaksinering i rute

Koronavaksine Foto: Hakan Nural/Unsplash

– Dette går etter planen, det flyter bra, sier kommuneoverlegen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2021 kl 07:44

Lørdag ble det påvist fem nye koronapositive i Stjørdal. Fire av disse er allerede satt i karantene, heter det i en pressemelding underskrevet kommunedirektør Tor Jakob Reitan og kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen.

Antall nye i karantene er relativt få og nærkontakter til smittede utenfor kommunen, for tiden følges opp.

Vaksineringen i rute

– Vi ser frem til å fortsette med vaksineringsprogrammet som vi kan melde går etter planen. Når uke tre er over har omlag 300 blitt vaksinert, heter det i pressemeldingen.

Det meldes om god stemning ved vaksinering.

– Det er klart noen er spente og mange kjenner på «alvoret» og at dette for dem er en hendelse de opplever som noe stort. Vaksinen settes i trygge og rolige omgivelser med trenet helsepersonell, og vi mener å ha lagt forholdene godt til rette for deg når du etter hvert kommer til vaksinering.

Lite problemer

Det er heller ikke kommet melding om problemer av noe slag.

– Vi har ingen meldte reaksjoner i etterkant i forbindelse med vaksineringen. Dette går etter planen, det flyter bra og dermed som planlagt og forventet, avslutter Reitan og Muruvik Vonen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...