Nea Radio

Feirer 20 år med Creedence

Clearwaters byr på helaften

20 år! Dagfinn Ellefsen og resten av Clearwaters feirer 20 år med Creedence. Foto: Anne Gundersen

Den 11. november braker det løs på Melhus Rådhus. Da feirer Clearwaters 20 år med Creedence på hjemmebane.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I tillegg til konserten på Melhus, spiller det populære coverbandet blant annet også på Rockheim, men den og andre konserter i distriktet er utsolgt.

– Det er flott at vi får så god respons etter alle disse årene, sier Dagfinn Ellefsen, som har vært med i Clearwaters fra starten.

– Dette prosjektet hadde sitt utspring i Gluntan, men vi fant fort ut at dette var vel så populært, sier Ellefsen.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Festkultur

Dagfinn Ellefsen har, sammen med både Gluntan og Clearwaters, sett norsk festkultur fra scenen i en mannsalder.

– Det går et skille sør for Trøndelag, ler han.

– Nordover er nok feststemningen litt mer påfallende enn lengre sør. For oss som spiller land og strand rundt, så er det fint med litt variasjon i intensiteten.

Pionerer

Clearwaters var norges første coverband som hyllet Creedence Clearwater Revival. Mange mener at de fremdeles er de beste.

– Det er hyggelig at folk sier det, for det er mange av oss nå. Men det er like morsomt å spille dette materialet nå som noen gang.

Enkelt

Ellefsen tror at det er det enkle i musikken til det amerikanske bandet som gjør den magisk.

– Jeg var opprinnelig mer fan av The Beatles og Stones og de gutta der. Men de forvillet seg litt vel dypt inn i hasj-tåka og ble veldig eksperimentelle. CCR holdt på det enkle og det tror jeg er grunnen til at de fremdeles fenger som de gjør, avslutter Dagfinn Ellefsen, som gleder seg til å innta Melhus Rådhus.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...