Nea Radio

Nea Radio

Får råd fra eliten for å vinne ordførerduell

Kampen om heder og ære har startet

Ordfører i Holtålen Jan Håvard Refsethås sammen med sin trener, VM-, EM- og NM-vinneren, Lars Axel Nygaard. Foto: Marit Manfredsdotter

Torsdag starter Landsskytterstevnet 2018 i Stjørdal. Lørdag møtes ordførerne i Trøndelag til skyteduelll. Holtålens ordfører ligger nå i hardtrening og får kyndig veiledning av en av landets beste skyttere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag er det duket for skyteduell mellom ordførerne i fylket under Landsskytterstevnet i Stjørdal. Holtålens ordfører Jan Håvard Refsethås ligger i hardtrening sammen med en av landets beste skyttere, den meritterte Lars Axel Nygaard fra Haltdalen.

Det blir massemønstring av skyttere på Stjørdal når Landsskytterstevnet skal arrangeres for første gang. Det forventes at mellom 5.000 og 6.000 skyttere fra hele landet vil delta på stevnet den drøye uka arrangementet pågår. Besøkerantallet er forventet til opp emot 20.000.

Prestisjefull duell

Det står mye prestisje på spill, og det ryktes at Melhus-ordfører Gunnar Krogstad fra Arbeiderpartiet vil få problemer med å justere siktet til høyre, mens senterpartiordføreren fra Holtålen tror han har gode muligheter for å treffe midt i blinken.

Vår reporter Marit Manfredsdotter ble med på en treningsøkt på skytebanen i Haltdalen.

Haltdalen Skytterlag er sannsynligvis det skytterlaget som kan oppvise flest NM- og internasjonale medaljer i Trøndelag. Her har Jens J. Nygaard levert to fulle vegger med pokaler, diplomer og utmerkelser gjennom årene. Han sønn, Lars Axel Nygaard (til høyre i bildet) - også han med medaljer i både NM, Nordisk, EM og VM - trener nå Holtålens ordfører Jan Håvard Refsethås (til venstre i bildet). Refsethås spekulerer nå på om han må rydde plass i skapene for ytterligere medaljer.

Holtålens ordfører Jan Håvard Refsethås ligger i hardtrening før ordførerduellen under årets Landsskytterstevne på Stjørdal. Her får han viktige instruksjoner fra sin trener Lars Axel Nygaard. Foto: Marit Manfredsdotter

Stilstudie av Holtålens ordfører Jan Håvard Refsethås som mener hans politiske standpunkt i midten av det politiske landskapet er en fordel før den prestigetunge duellen mot de øvrige ordførerne i fylket lørdag. Foto: Marit Manfredsdotter

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...