Nea Radio

Brekken:

Får ny nettside

PÅ JAKT ETTER DE GODE HISTORIENE: Redaksjonskomiteen er godt i gang med arbeidet for å få den nye nettsiden klar før jul. Foto: Privat

Før jul lanseres en helt ny nettside for Brekken og bygdene rundt. Den får navnet bygdefolket.no.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det hele startet med at foreldreutvalget i Brekken - etter en dyster vår, sommer og høst med trussel om skolenedleggelse - diskuterte framtida for bygdene. Da dukket ideen om en lokalt forankret nettside opp.

Det ble dannet et styre for organisasjonen som består av Marit Manfredsdotter, Gunn Irene Høli og Ann-Sofi Skott Svendsen.

Inviterte til møte

Bygdefolket ble invitert på et åpent møte for å diskutere planene og komme med innspill til hva som kunne være viktig å ha med på nettsiden.

– Allerede på det første møtet ble det klart hvem som kunne tenke seg å være med i redaksjonskomiteen. Det er veldig inspirerende å jobbe når viljen og entusiasmen står i første rekke, sier Manfredsdotter, som er redaktør for nettsiden.

Informasjonsportal

En navnekonkurranse ble utlyst, og det ble foreslått mange gode navn. Valget falt til slutt på bygdefolket.no.
Nå arbeider hele redaksjonen på spreng for å få alt på plass til lanseringen i midten av desember. Tanken er at siden skal være en informasjonsportal for alt det som skjer i Brekken og bygdene rundt Aursunden i Brekken gamle skolekrets.

– Og ikke minst skal vi sette fokus på alt som gjør bygda til et godt sted å leve og virke i.

Livsvalg

– Jeg tror mange kommer til å få seg både en god latter, noen tankevekkende sannheter, insider-tips til fine turmål og masse anekdoter fra både fortid og nåtid. Vår ambisjon er å samle de gode historiene og vise bygdas folk i et ærlig og ekte miljø. Vi tror dette vil føre til at flere får opp øyene for bygda som et formidabelt valg når det kommer til hvor man ønsker å leve og bo, avslutter Manfredsdotter.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...