Nea Radio

Kommunen stiller lånegaranti:

Får landets første helårs hoppbakke

Enstemmig vedtatt: Det ble enstemmig vedtatt i kommunestyret torsdag kveld at Stjørdal kommune stiller lånegaranti på over ni millioner, slik at det kan legges plast i Bjørkbakken. Arkivfoto Foto: Runar Kjøsen

Etter et enstemmig vedtak i torsdagens kommunestyremøte i Stjørdal er det klart at kommunen får landets første helårs hoppbakke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.11.2020 kl 22:40

Saken kom opp i kommunestyremøte som en innstilling fra formannskapsmøtet i kommunen. Det var kun Ketil Einar Nilsen fra Senterpartiet som hadde et innlegg i saken, og han dro frem alle fordelene det ville ha dersom kommunen ga Bjørkbakken en lånegaranti på 9 250 000,- til plast i hoppbakken.

– Med det nye underlaget lagt i Bjørkbakken vil dette bli landets eneste helårs hoppbakke, sa Nilsen.

Nilsen trakk frem at plastdekket som nå skal bli lagt i Bjørkbakken, kommer fra Granåsen i Trondheim. I tillegg til dette har ildsjelene i Bjørkbakken fått gaver fra hoppanlegget i Trondheim til godt over ni millioner kroner, deriblant stolheis og porselensspor som kan legges i bakken.

Nilsen la også til at både Trønderhopp og Team Granåsen kommer til å bruke bakken i Stjørdal, som treningsbakke når den er ferdig. K-punktet i bakken vil endres fra 82 til 90 meter, slik at de også kan søke om større arrangementer.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...