ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Stugudal:

– Eventyrlig påske!

An-Magrit på Joker er strålende fornøyd med årets gule uke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Etter to heller magre påsker med strenge koronarestriksjoner, var årets påskehandel tilbake på gamle høyder mange steder. Jokerbutikken i Stugudal var intet unntak.

Butikksjef An-Magrit Morset Hegstad sier det har vært noen travle dager.

– For oss starter påska tre uker før, så vi har hatt det travelt ganske lenge før påske med varepåfylling og klargjøring av butikken, sier hun og legger til at planleggingen av en slik uke kan være utfordrende med tanke på været og om folk kommer til bygda.

I ettertid innrømmer hun å ha lyktes bra med forarbeidet.

– Vi har truffet veldig godt synes jeg. Det er selvsagt litt på slutten det kunne være tomt for, men kort oppsummert så var jo påska eventyrlig. Det var en litt dårlig start med dårlig vær i palmehelga, men det var likevel mye folk da også.

Butikksjefen sier at selv om godværet fortsetter denne uken og inn i neste helg, så blir det ikke samme trykket utover de kommende dagene.

– Det er litt sånn at lufta går ut av ballongen. Folk er ferdige med fjellet når påska er over. Da er det å stelle i hagen og det er meldt 15-16 grader i byen i helga også så jeg vil tro at det blir rolig da, sier hun.

Hør intervju her:

Nøkkelord

ANNONSE