Nea Radio

Gauldalsløypa:

– Fantastisk første helg

Holtålen Snøscooterklubb har evaluert vinterens første helg med åpen snøscootertrasé mellom Ålen og Tydal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.02.2021 kl 07:33

– Første åpningshelg av Gauldalsløypa har vært helt fantastisk. Det skriver Holtålen Snøscooterklubb på sine facebooksider.

De rapporterer om mye folk som har tatt turen i løypa og mener dette er et perfekt aktivitetstilbud for folket.

Klubben melder at de jobber hele tiden med å koordinere løypa, slik at den skal være sikker og trygg å kjøre i.

– Det kommer mer skilting også etterhvert. Det er tilrettelagt parkering for bil og henger i starten av Gauldalsløypa og det skal tilrettelegges for snøscooterparkering for folk som kommer fra nabokommunene i sentrum.

Det er markert på kart hvor dette er, skriver klubben og ber alle som skal ut på scootertur om å kjøre forsiktig og overholde gjeldende regler.

– Førere må respekterer skispor, skiløpere og fartsgrenser og kjøring skal foregå kun i løypas bredde.

En av bedriftene i Ålen som har merket trafikken i Gauldalsløypa, er Vognbua BP, som melder om 70 prosent økning i omsetningen sist helg i forhold til de tidligere helgene i januar.

De skriver på facebook at masse folk har vært innom og legger til:

– Økt omsetning gir arbeidsplasser i bygda.

Vognbua BP hadde forberedt sesongstarten og innrykket av scooterfolk med å rydde snø av uteserveringen, og kjørte, til tross for 10-15 minusgrader, 50 prosent rabatt på is hele helga.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...