ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Etterlengtet ny butikk:

Extra trivelig

De rutinerte rørosingene Jon Indset og Hans Vintervold klippet snoren som markerte åpningen av butikken. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

I dag ble den nye Coop Extra butikken i Gjøsvika på Røros åpnet. Åpningen ble markert med taler, prominente gjester, toradermusikk av Polkagrisan fra Holtålen, kaffe og kaker.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2022 kl 09:01

ANNONSE
Annonse

– Dette er et prosjekt som vi har jobbet med lenge og som har vært sterkt ønsket av kundene og medlemmene på Røros. Det betyr mye for oss å få åpnet denne butikken i dag, sier viseadministrerende direktør i Coop Midt- Norge Bjørn Vik-Mo til Nea Radio.

Viseadministrerende direktør i Coop Midt- Norge Bjørn Vik-Mo foran den nye lokalmatreolen. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

Ordfører Isak Busch holdt tale og Hans Vintervold og Jon Indset, som begge har verv som medlemstillitsvalgte i Coop Midt-Norge. Klippet snoren som markerte åpningen av butikken.

– Det blir helt fantastisk med ny butikk her. Beliggenheten her er helt super. At vi får denne butikken her med boligfelt og hytteområde og stor trafikk forbi tror jeg blir meget positivt, sa Indset.

Ledelsen i selskapet, ved adm.dir. Torbjørn Skei, viseadm.dir. Bjørn Vik-Mo og styreleder Lisbeth Bull Husby var også til stede. Samtidig med butikkåpningen åpnet man den nye hurtigladestasjonen for el-bilder, som Coop Midt-Norge har etablert i samarbeid med ladeselskapet MER og Trøndelag Fylkeskommune.

Kjempeløft

Butikksjef Terje Grinde får en travel dag men er likevel storfornøyd med å få åpnet ny butikk. Han sier at den nye butikken er et kjempeløft og en motivasjon både for ham og de andre ansatte.

– Dette er veldig gledelig. Jeg er spent men gleder meg mest. Det blir fantastisk artig å få begynne i den nye butikken, sa Grinde som håpet at dagen blir travel.

Noen av de ansatte sammen med butikksjef Terje Grinde som står nest ytterst til høyre. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

I tillegg til tale fra ordføreren bød Coop på gode åpningstilbud og trivelig stemning med kake og kaffe, bålpanne og musikalsk innslag med torader av Polkagrisan fra Holtålen.

Polkagrisan fra Holtålen skapte trivelig stemning med toradermusikk. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

En god del folk ventet på parkeringsplassen for å komme inn i den nye butikken. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

Nøkkelord

ANNONSE