Nea Radio

Eventyr på Haugatjønna

Foto: Signe Tamnes

Nok en vellykket isfiskekonkurranse.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag var det klart for et av årets største arrangement i Brekken, isfiskekonkurransen på Haugatjønna.

I strålende sol var det 780 fiskere som deltok på konkurransen. Arrangementskomiteen var veldig fornøyd med at det store oppmøtet.

Saken fortsetter nedenfor bildet

Foto: Signe Tamnes

230 ivrige isfiskere var forhåndspåmeldt, noe som er ny rekord. Men arrangørene var usikker på om årets deltakelse på tjønna er rekord, det er i hvertfall ikke langt unna, sier Elisabeth Tamnes som var speaker på Haugatjønna. Det ble tatt opp til sammen 179 fisker lørdag.

Saken fortsetter nedenfor bildet

Foto: Signe Tamnes

I år som tidligere var det også mange flotte premier å vinne, både for store og små. Den største premien var en robåt med en verdi på 11 000 kr. Vinneren av båten ble Ella Hansvoll Utnes fra Tiller. Hun deltok i juniorklassen og fisken hun fikk veide 1480 gram.

Saken fortsetter nedenfor bildet

UNG VINNER: Ella Hansvoll Utnes fra Tiller vant båt med en fisk på 1480 gram. Foto: Signe Tamnes

Årets vinner av vandrepremien ble Tron Steffen Westberg. Han fikk hele 10 fisker som til sammen veide 2,35kg.

Søndag fortsetter isfiskefestivalen på Bolagen. Der starter konkurransen kl. 12.00.

Saken fortsetter nedenfor bildet

Foto: Signe Tamnes

Hør intervjuer nedenfor:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...