Nea Radio

Europeisk bluesfest på Hell

Bluesfest: Markedsansvarlig for Blues in Hell, Jan Henrik Siraas, gleder seg til European Blues Challenge in Hell. Foto: Anne Gundersen

I midten av mars er det duket for en skikkelig musikalsk godbit i Stjørdal, nemlig European Blues Challenge in Hell. Da samles bluesartister fra hele Europa for å konkurrere om hvem som er best.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er 8. gangen European Blues Challenge arrangeres og i år er arrangementet lagt til Hell. Hele 21 land sender sine beste bluesartister for å konkurrere om hvem som leverer best.

– Kjell Inge Brovoll og andre fra Blues in Hell har vært til stede på disse arrangementene tidligere og det er en ære for oss å nå få være vertskap, sier markedsføringsansvarlig for Blues in Hell, Jan Henrik Siraas.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Selve arrangementet åpner torsdag 15. mars med en åpningskonsert.

– De andre dagene vil det være konserter med alle artistene og vinneren blir til slutt kåret av juryer som sitter plassert i de forskjellige deltakerlandene, forteller Siraas.

– Du kan egentlig kalle dette for Bluesens Melodi Grand Prix, smiler han.

Frivillige

Som vanlig er det mye som skal gjøres for å stable en slik happening på beina.

– Det hadde ikke vært mulig å gjøre noe av det Blues in Hell gjør uten et solid frivilligkorps, sier Siraas.

– Heldigvis har vi en stor mengde mennesker, jeg vil anslå rundt 300 personer, som bestandig er parate til å ta i tak. Jeg kan rett og slett ikke få berømmet de frivillige nok!

Betyr mye

Det å få tildelt et slikt arrangement, betyr mye både for Blues in Hell og for Stjørdal, mener Siraas.

– Festivalen har jo jobbet målbevisst i over 25 år og dette har blitt lagt merke til internasjonalt. European Blues Challenge føyer seg også inn i rekken over arrangementer i Stjørdal og er med på å sette byen og kommunen på kartet som en virkelig stor arrangementskommune, mener Jan Henrik Siraas.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...