Nea Radio

Etterlysning vedrørende utbygging av sykehjemmet på Øverhagaen

Ragnar Kokkvoll Foto: Anne Gundersen

Ragnar Kokkvoll vil ha svar om utbygginga på Øverhagaen

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 06.09.2018 kl 12:01

LESERBREV:

Kommunelege Per Arne Gjelsvik har så vidt jeg kan se ikke fått svar på sitt innlegg om utbyggingen av Øverhagaen. Det er mange med meg som ikke skjønner at det er nødvendig å rive et solid bygg fra rundt 1984, når det en oppnår er at de opprinnelige 54 plassene skal erstattes med 22.

En kan også stille spørsmål ved anbudsprosessen når en tenker tilbake på det som er blitt bygd av lokale entreprenører de siste 18 årene. En kan nevne Storstuggu, Røros skole i tre trinn, Gjøsvika sykehjem med 30 plasser og 16 omsorgsboliger på Øverhagaen.

Jeg går ut ifra at vi har en kommuneledelse som tar seg bryet med å svare både dr. Gjelsvik og alle oss andre som er opptatt av denne saken. Det kan sikkert ligge fornuftige tanker bak, men da er det på tide at de kommer fram.

Røros, 6.9.2018
Ragnar Kokkvoll

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...