Nea Radio

Trondheim:

Etterlyser vitner etter forsøk på frihetsberøvelse

Rundspørring: Politiet har utført rundspørring i området på Heimdal i Trondheim der noen forsøkte å ta med et mindreårig barn i bil. Hendelsen skal ha skjedd i dette området ved Industrivegen. Foto: Stein Lorentzen/NRK

Politiet i Trøndelag etterlyser nå flere vitner etter bortføringsforsøket på Heimdal forrige uke.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Etter å ha gått gjennom overvåkningsbilder, ønsker politiet i Trøndelag å komme i kontakt med personer som oppholdte seg i nærheten av bussholdeplassen Peder Morsets veg på Heimdal, torsdag 12. november ca. kl. 16.00.

Det foreligger ingen mistanke om at disse personene er involvert i noe kriminelt, men de er ønsket som vitner i forbindelse med etterforskning av forsøk på bortføring av barn.

Etterlyser vitner: Dette er en av to personer som politiet nå ønsker å komme i kontakt med. Foto: Politiet

Personene bes ta kontakt med politiet.

Politiet fikk torsdag 12. november kl. 17:15 melding om at et mindreårig barn ble forsøkt tatt med i en lys kassebil eller en van, av ukjente gjerningspersoner i krysset mellom Industriveien og Sivert Thonstads vei på Heimdal.

Saken etterforskes etter straffeloven paragraf 254 som omhandler frihetsberøvelse. Politiet har foretatt rundspørring i området, innhentet videoovervåkning og fortsetter etterforskningen denne uka. Det er også gjennomført tilrettelagt avhør av den fornærmede.

Det er foreløpig ingen mistenkte i saken og politiet har på nåværende tidspunkt ingen flere kommentarer til saken.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...