ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Politiet i Trøndelag:

Etterlyser savnet mann i 30-årene fra Trondheim

Politiet etterlyser en savnet mann i 30-årene fra Trondheim. Foto: Arkiv: Nils Kåre Nesvold.

I samråd med nærmeste pårørende, etterlyser politiet 37 år gamle Kent Arild Pettersen fra Trondheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Siste sikre observasjon av Pettersen ble gjort på et utested i Trondheim sentrum natt til lørdag 19. februar, rundt midnatt. Foreløpige undersøkelser gir grunn til å tro at den savnede har vært innom flere utesteder i Trondheim sentrum natt til lørdag. Personen ble meldt savnet til politiet mandag kveld, opplyser politet i en pressemelding.

I samråd med nærmeste pårørende, etterlyser politiet 37 år gamle Kent Arild Pettersen fra Trondheim. Foto: Privat.

Den savnede beskrives som ca. 175 centimeter høy, godt trent, har flere tatoveringer og er hårløs på hodet. Den aktuelle kvelden skal han ha vært kledd i mørkeblå genser, mørkeblå jakke med hvit krage, dongeribukse og sneakers.

Politiet sier at de nå gjennomfører flere avhør og gjennomgår elektroniske spor, og ønsker samtidig tips fra publikum i saken. Mannen ble meldt savnet til politiet mandag kveld.

– Om du har observert den savnede eller har andre observasjoner som kan tenkes å være relevante, så ønsker vi at du tar kontakt med Trøndelag politidistrikt via nettsiden tips.politiet/trøndelag eller via telefon 73489400, sier de i pressemeldingen.

De har sikret aktuell video-overvåkning fra flere steder i Trondheim sentrum, men ønsker i tillegg at alle som har video-overvåkning i midtbyen fra kl. 21.00 fredag kveld, til kl. 16.00 lørdag ettermiddag, sikrer dette og tar kontakt med politiet.

– Det foreligger foreløpig ingen konkrete holdepunkter om at det har skjedd noe kriminelt i saken, og politiet holder flere hypoteser åpne. Saken er per nå kodet som en undersøkelsessak og politiet har ingen flere opplysninger å melde i saken, sier de videre. 


Nøkkelord

ANNONSE