ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Konsert på Søndre kulturhjørne:

- Et resultat av at jeg har vært mye alene

Frank Scott på besøk hos Baard Danielsen i Trønderfrokosten torsdag morgen. Foto: Frank Scott

Scott Nation med Frank Scott i spissen har konsert på Søndre kulturhjørne i Stjørdal torsdag kveld. Bandet er synthbasert og et resultat av en hang etter duppedingser og mye tid alene i studio, ifølge Scott.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Dette er et resultat av at jeg er mye alene, sier Frank Scott om bandet sitt "Scott Nation", som har konsert på Søndre kulturhjørne i Stjørdal torsdag kveld.

Glad i synth-programering

- Jeg sitter mye alene i studioet mitt og i løpet av mange år har jeg kjøpt mange duppedingser, og derfor har jeg har blitt veldig glad i å programmere synther. Det er det som er ideen bak dette bandet, forklarer han.

Det er ingen gitarist i bandet Scott Nation, så alle synth-arrangementene er spilt inn på forhånd og spilles på et "backingtrack". Dette fungerer som den femte mannen i bandet på fire, ifølge Scott.

- Vi skal gi ut noen flere singler etter hvert. Vi har gitt ut tre, og så kommer det ei ny låt nå ganske snart, sier Scott.

Konserten på Søndre kulturhjørne torsdag kveld er klokka 19.00, og dette er den første konserten med bandet siden februar.

Hør resten av intervjuet med Frank Scott i Trønderfrokosten torsdag morgen her:

Nøkkelord

ANNONSE