ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Norbit:

Et miljøfyrtårn på Øyberget

Norbit EMS avd Selbu får det synlige beviset på sertifiseringen fra Selbu Kommune. Fra venstre, Ole Garberg KAM, Hans Ove Kristiansen KAM, Hans Kristian Aasen Purchasing Manager, Tove Karin Lien Site Manager, Kristian Nisja QA Manager, Ole Morten Balstad Ordfører og Erik Brenna Fagansvarlig miljø. Foto: Terje Trapnes

NORBIT EMS Selbu har i løpet av første kvartal i år jobbet med å bli en godkjent miljøfyrtårnbedrift, og bedriften fikk fredag denne uka sertifikatet fra Selbu Kommune. I dag er de 58 ansatte og nå søker de også etter flere ansatte.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.06.2022 kl 08:48

ANNONSE
Annonse

NORBIT konsernet ble i 2020 medlem av FN organisasjonen UN Global Compact og har som del av det innarbeidet FN´s bærekraftsmål i selskapets strategi. - I forbindelse med tilknytningen til FN’s bærekraftsmål var det også naturlig for NORBIT EMS Selbu å ha øke fokuset på bærekraft og miljø, og hva vi kunne utrette lokalt ved vår fabrikk i Selbu, sier QA & HSE Manager Kristian Nisja.

- NORBIT EMS Selbu valgte derfor å søke å gjennomføre prosessen til å bli en godkjent miljøfyrtårnbedrift. Først og fremst fordi dette bygger oppunder konsernet sine målsetninger rundt FN sine bærekrafts prinsipper og mål, og videre for at vi lokalt har et ansvar for å se på hva som kan gjøres for å sikre at vår påvirkning av det ytre miljø blir så liten som mulig. Det er de små tingene som bidrar, og det er nettopp det vi er gode på; små ting!” - legger Kristian Nisja til.

NORBIT har vært, og er fortsatt i en rivende utvikling, noe som også tallene for årets første kvartal viser. Omsetningsvekst i konsernet for førstekvartal 2022 var over 50% høyere enn for samme periode i 2021. Konsernet har vokst jevnt over flere år og har klare planer for videre vekst.

- For å ruste oss for denne veksten har NORBIT EMS Selbu ansatt flere nye kolleger, og vi trenger enda flere, sier Site Manger Tove Karin Lien

Akkurat nå søker NORBIT kolleger til produksjon i form av maskinoperatører, produksjonsmedarbeider og lagermedarbeidere.

- Felles for disse stillingene er at det er mulig, uten forkunnskap, å få nødvendig opplæring internt hos oss når man starter i jobben. Våre vekstambisjoner tilsier også at vi har behov for ingeniør og en innkjøper.
Hos oss er de ansatte vår største verdi, derfor ser vi først og fremst etter folk som er engasjerte og lærevillige og som ønsker å bli med på den videre reisen til en av Selbus hjørnestensbedrifter, avslutter Tover Karin Lien.

Nøkkelord

ANNONSE