Nea Radio

Spiller til inntekt for Kirkens nødhjelp:

Erlend Olderskog Albertsen starter i Selbu

Foto: Pressebilde Erlend Olderskog Albertsen

Selve turneen starter i Selbu kirke onsdag kveld kl 19.00. Se hele turnelista lenger ned i saken.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I forbindelse med at mange kirker nå åpner opp igjen, ønsker Erlend Olderskog Albertsen å sette fokus på arbeidet som Kirkens nødhjelp gjør i andre land ved å holde solokonserter i kirker i Trøndelag og Nordland nå framover.

Turnestarten foregår i Selbu kirke onsdag kveld kl 19.00.

- Ideelt sett ønsker jeg at billettinntektene går til Kirkens nødhjelp mot at kirkelokalet kan brukes gratis, eventuelt at overskuddet etter betalt leie går til Kirkens nødhjelp. Kanskje kan denne begivenheten fungere som en (del av en) markering av kirkas gjenåpning, spør musikeren.

Musikken er inspirert av både indisk musikk og jazz, og opplevelsen spenner fra det meditative til det kraftfulle. Han har brukt koronatida til å jobbe frem ny musikk, og han bestemte seg for å sette opp en turné nå som samfunnet så smått begynner å åpnes opp igejn.

Musikken er inspirert av både indisk musikk og jazz, og opplevelsen spenner fra det meditative til det kraftfulle.

- Selv om det er en solokonsert, blir det ulike instrumenter: Kontrabass, saksofon, vokal og kanskje litt synthesizer med mye improvisasjon, sier han.

Her er hele turnelista:

Selbu kirke 10. juni

Værnes kirke, Stjørdal 11. juni

Namsos kirke 12. juni

Vassås kirke, Bindal 13. juni

Sakshaug kirke, Inderøy 14. juni

Ni Muser, Trondheim 15. juni

Grane kirke, Brekkvasselv 16. juni

Hemnes kirke, Hemnesberget 17. juni

Sandnessjøen kirke 18. juni

Dolstad kirke, Mosjøen 20. juni

Trones kirke, Namskogan 21. juni

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...