Nea Radio

Erland Haugen ute med ny sommerlåt

Erland Haugen ga i vår ut låta «Gutta». Foto: Marit Langseth

Tidligere Norske talenter- og X Factor-deltaker Erland Haugen fra Røros er ute med ny musikk, for første gang på sju år.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I 2010 var Erland Haugen å se på scenen i Norske talenter, og året etter deltok han i X-factor sammen med Erik Myhre og rapgruppa «Utenfor rekkevidde». Sammen spilte de en rekke konserter, men så ble det stille.

De siste sju årene har Haugen vært opptatt med utdanning og jobb, og han har slitt med skrivesperre.

– Etter 2012 hadde jeg hatt en... kall det suksessperiode, og så kom jeg til et punkt hvor jeg aldri var fornøyd. For du vil jo bli bedre og bedre, og så klarer du ikke å produsere så bra materiale som du vil. Så til slutt fikk jeg skikkelig skrivesperre, og skrev ingenting på et par år, forteller Haugen.

– Men så begynte jeg å skrive et par linjer jeg var fornøyd med, så gikk det over til å bli fire linjer og så begynte jeg å produsere mer og mer igjen.

Det har resultert i låta «Gutta», som han begynte å skrive på da han gikk på folkehøgskole og som er en sommerlåt, forteller han. Om han kommer til å satse videre på musikken er derimot usikkert.

– Jeg står på en måte ved et veiskille. For hvis jeg skal ha nok tid til musikken, så må jeg droppe skytinga, som jeg er veldig aktiv med på siden. Og hvis jeg skal bli så god som jeg vil på skyting, så må det gå ut over musikken. Så jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg går for ennå.

I helga deltar han i Norgescup i skyting. Der håper han å bli blant de 20 beste.

– Det er tre konkurranser med én sammenlagt poengsum som gjelder i Norgescupen. Så for å være med blant de 20 beste så må jeg ha en god dag på tre forskjellige konkurranser. Men jeg har trua da.

Den nye låta «Gutta» finner du på Youtube.

Hør hele intervjuet med Haugen her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...