Nea Radio

Debatt:

– Er Ap i ferd med å gi Senterpartiet styringen på rød grønn side?

SV om Tore O Sandvik sitt utspill om å droppe SV i en eventuell regjering.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Etter Tore O Sandvik sitt utspill om å droppe SV i en eventuell regjering så er det inget godt tegn på en forandring.

Det er nettopp en forandring Norge trenger nå.

Ny kurs for fremtiden

Vi trenger en regjering som sikrer at forskjellene går ned, vi trenger at utslippene reduseres kraftig, vi må bekjempe de stadig økende forskjellene I samfunnet.

Vi må ha en regjering som tar klimakrisen og tapet av natur på aller høyeste alvor.

Dette får vi ikke om Ap og Sp danner en mindretallsregjering som blant annet hittil ikke har satt utslippskutt og beskyttelse av naturen i første rekke.

Vi vil stå igjen med en sentrumsregjering som vil svekke kampen mot økte forskjeller og som vil søke mot høyresiden når det passer dem, det vil svekke kampen mot forskjellene.

Og en sentrumsregjering uten et eneste miljøparti.

Eller er det kanskje en gavepakke til SV, at fylkesordfører fra Ap går ut med slike uttalelser.

For vi i SV vet hvilken politikk vi ønsker, og det med et rød grønt samarbeid bundet til venstresiden.

Ingen partier på sentrum-venstresiden bør stenge hverandre ute.

Det er politikken som bør avgjøre hvem som kan samarbeide med hvem!

SV kan da inngå samarbeid med både Ap, Sp, MDG og Rødt.

Så med dette sender jeg en takk til Tore O Sandvik for utspillet, kanskje ble dette et særdeles godt argument for å stemme SV ved høstens Stortingsvalg.

Hilde M.G Danielsen, Røros Sv, 2 kandidat stortingslista for Trøndelag SV.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...