Nea Radio

Enorm respons på Hundekiosken

Hundeoase: Hundekiosken i Storvika er en hit, ikke bare blant besøkende hunder, men også på Instagram. Foto: Anette Fossmo

Ingress: Gjengen på Storvika strandkiosk ønsker å bringe storhetstiden tilbake, og hundekiosken er en av flere ideer de har for at Storvika skal bli et bedre sted.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Det var så mange av Storvikas besøkende som kom opp til kiosken å spurte etter et glass vann til hundene sine at ideen om en hundekiosk ble vekket til livet, forteller den kreative ildsjelen Irina Guzman Hjertø.

– Jeg tenkte at dette er jo kjempekoselig, og da slo deg meg at vi måtte ha en hundebar, fordi det hadde vært kult. Hun har aldri sett en hundekiosk noe annet sted, men det finnes jo sikkert en plass, smiler hun.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anette Fosmo

Står i stil med resten

Hjertø forteller at innsatsen i Storvika er bygget på samarbeid, og at flere frivillige har stilt opp for å hjelpe til med hundekiosken.

– Vi har malt den i turkis og gitt den et bambustak, slik at man får følelsen av å være på Barbados, sier hun, og legger til at dette står i stil med resten av møblene til strandkiosken. Det skal være en rød tråd, eller i vårt tilfelle turkis. Det skal minne om sommerlige strøk.

Hundekiosken har av senger slik at hunden kan hvile seg, og det tilbys mat, kaldt vann og tilgang til hundeposer. I tillegg har de et ønske om å kunne arrangere aktiviteter og hinderløype for hunder på søndager. Storvika har nemlig også en stor og fin plen. Den er alle hundeeiere velkommen til å bruke.

Vil bringe tilbake storhetstiden

Hjertø legger ut om flere planer de har for nærmeste fremtid, ideer som bagasjeloppis og havets festbord blir nevnt, men det hun er mest begeistret for er planene om en retrokveld.

– Mange husker Storvika som det var på 60-tallet, vi vil bringe tilbake storhetstiden og gjøre det koselig for folk, gjøre det bedre rett og slett.

Massiv Respons

– Responsen har vært kjempebra! I forige uke var bladet her og i går fikk jeg mail av noen som driver å fotograferer strandkiosker i Norge, i forbindelse med en bok de jobber med. De hadde kommet over hundekiosken på Instagram og reist til Storvika for å ta bilde av den. De ønsket å høre om det var greit å bruke bildene av hundekiosken i boken sin, smiler Hjertø.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...