ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Enklere inngang til boligmarkedet

Lars Ivar Sundal i Living Eiendom AS står for utbyggingen av Botn Boligfelt i Selbu. Når boligfeltet står klart vil det ha over 100 innbyggere. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Det er mye aktivitet i boligmarkedet og nå står nye rekkehus for tur i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Det er mye aktivitet nå, den siste tida har det vært mye interesse både for leiligheter, våre rekkehus og også tomter, sier Lars Ivar Sundal i Living Eiendom AS til Nea Radio.

Stort trøkk

En kommune i høy aktivitet, hvor mye nytt og spennende er på gang. - Det skjer mye i Selbu, vi får ny skole i nærheten, vi har fått en flott sti og det er mange andre ting som også spiller inn for at interessen nå har vokst i markedet, sier Sundal.

Nå har utbyggeren satt i gang mer utbygging, både av leiligheter og rekkehus.

Selve feltet begynner nå å bli ferdig, og nå står hele 10 nye rekkehus på trappene. Det første er allerede solgt, og så snart det neste rekkehuset er signert starter byggingen.

- Vi ønsker spesielt å kunne tilby en enklere inngang til boligmarkedet med rekkehus, sier Sundal.

Lokale entreprenører

Det er Selbu Byggtre AS som står for byggingen. - Vi er svært stolt av å kunne ha med oss lokale byggefirma til å utføre selve arbeidet. Det gjør godt for det lokale næringslivet å kunne bruke hverandre, sier Sundal.

Snart en ny bygd i bygda

- Det passerer fort 100 innbyggere i Botn når alt er ferdig, og det er vi selvsagt glade for at vi kan bidra med til Selbu, avslutter Sundal.

Hele intervjuet kan du høre øverst i saken.

Nøkkelord

ANNONSE