Nea Radio

Hegra barneskole er åpen:

Endelig stiger lydnivået!

Åpnet:Endelig kunne Hegra Barneskole åpne dørene og rektor Oddvar Nergård ønske velkommen! Foto: Anne Gundersen

Mandag åpnet Hegra barneskole dørene for elevene. Det var det mange som gledet seg over.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var spente og begeistrede elever som endelig kunne strømme inn i den splitter nye skolen mandag.

– Dette er en merkedag, sa rektor Oddvar K. Nergård fra podiet i gymsalen.

– Dersom vi følger statistikken, vil vi ikke få en ny barneskole i Hegra før i 2082. Da er alle dere som er førsteklassinger nå pensjonister, så denne skolen må vi ta vare på!

Saken fortsetter under bildet:

Velkommen: Leder for komite kultur og oppvekst, Siv Sætran, og oppvekstsjef Ann Kristin Geving var på plass for å markere den store dagen. Foto: Anne Gundersen

Gledesdag

Oppvekstsjef i Stjørdal, Ann Kristin Geving, er svært begeistret for at den nye skolen endelig er på plass og åpen.

– Det har vært en lang vei å gå, det å få opp denne skolen, sier hun og sikter blant annet til det omfattende arbeidet med rassikring som måtte gjøres før byggingen kunne komme skikkelig i gang.

– Men nå er vi altså her og det er bare å glede seg over at bygget nå fylles med liv. Hun forteller at skolens arealer preges av fleksibilitet.

– Denne skolen skal romme mye lenge og det har det blitt tatt høyde for under byggingen. Det er absolutt et moderne bygg, mener hun.

– I tillegg syntes jeg fargevalget er flott. Det er nøytralt og beroligende og er satt sammen på en måte som gjør at det ikke vil virke utdatert innen overskuelig framtid.

Håper på flere

Komiteleder kultur og oppvekst, Siv Sætran (SP), var også tilstede under åpningen. Som Geving var hun også glad for at ventetiden endelig var over.

– Det finnes nok ikke noe hyggeligere du gjør som politiker, enn å se at det du har vært med å jobbet for blir ferdigstilt og at det er til glede for innbyggerne, smiler hun.

– Det har vært prekært å få denne skolen på plass, mener Sætran.

– Men nå har vi skole så det monner for de minste i Hegra. Hun håper at flere velger å flytte til denne delen av kommunen.

– For det første så har vi skoler og også et flott idrettsanlegg her nå. I tillegg har vi fått rassikret områder vi nå kan bygge hus på.

Den offisielle åpningen av Hegra barneskole markeres senere i høst.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...