ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Oliver Twist:

– Endelig kan vi få lov til å spille teater igjen!

Den dynamiske duoen Rulle Smit og Nils Graftås kjører videre på samarbeidet mellom Bergstadens Teaterlag og Røros kulturskole i forestillingen Oliver Twist. Foto: Iver Waldahl Lillegjære.

Røros kulturskole og Bergstaden Teaterlag har for andre gang gleden av å invitere til teaterforestilling. Denne gangen spiller de Oliver Twist.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2022 kl 12:22

ANNONSE
Annonse

– Endelig kan vi få lov til å spille teater igjen! Vi lager en flott og spennende forestilling masse kostymer, spennende scenografi, mange ulike rekvisitter og full pakke med lys og lyd med vår eminente regissør Rulle Smit i spissen, sier Nils Graftås avdelingsleder for Kulturskolen i Røros kommune til Nea Radio.

Forestillingen spilles av hele 40 barn og ungen i alderen 4 – 18 år, og den spilles på Storstuggu i perioden 6. – 8. mai.Oliver Twist er en roman skrevet av den engelske forfatteren Charles Dickens i 1838.

Bergstaden Teaterlag er en av Norges mest aktive og tradisjonsrike amatørteaterlag, og har satt opp en rekke forestillinger over mange år. Teaterlaget har medlemmer og aktive skuespillere helt fra ung alder til pensjonister.

Teaterlaget er en av grunnpilarene i Bergstadens kulturliv. Regissør Rulle Smit sier at nå er det de siste forberedelsene som skjer.

– Jeg er veldig spent, nå har vi hatt innspurt hele uken, og er nesten klare til i morgen. Vi har generalprøve i dag og da skal de siste bitene på plass, så da blir vi helt klare til i morgen, sier hun.

Hør intervjuet med Nils Graftås og Rulle Smit av Per Magne Moan her:

Nøkkelord

ANNONSE