Nea Radio

– En trygg og god oppvekst er viktigere enn å fjerne eiendomsskatten

Ordførerkandidat Holtålen AP, Dag Knudsen Foto: Per Magne Moan

Leserbrev fra Holtålen Arbeiderparti.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Holtålen AP går til valg på en trygg og god oppvekst for våre barn, framfor å love kutt i eiendomsskatten. Flere ansatte enn færre som pensjonistpartiet foreslår.

Å investere i en god skole og barnehage er en investering for livet og kan være avgjørende for å lykkes senere i livet.
Holtålen Ap vil prioritere skole og barnehage, slik at de får tilstrekkelige ressurser for å skape gode læringsmiljø. Vi mener at forutsetningene for en trygg og god oppvekst i vår kommune er betinget av et godt samspill mellom hjem, fritidsaktiviteter og de kommunale tjenester med skole, barnehage og skolehelsetjeneste. Arbeiderpartiet ønsker å legge til rette for at vi tar et felles ansvar for et godt oppvekstmiljøet i vår kommune.

Holtålen AP vil:

Opprettholde dagens skolestruktur med 1 – 7 i Haltdalen oppvekstsenter.

Jobbe for at barnehagene skal ha tilstrekkelig ressurser slik at de vi kan tilby plass til de som ønsker det. Vi ønsker fleksible opptak og åpningstider tilpasset brukerne.

At det opprettes helsestasjon for ungdom.

Støtte de videregående skolene på Røros/Støren og arbeide for at de skal ha varierte fagtilbud.

Ha et variert kulturskoletilbud med god faglig standard.

At det skal være nulltoleranse for mobbing.

Holtålen AP
Dag Knudsen
Ordførerkandidat

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...