ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Midttun innstilt til jobben som fylkesrådmann:

– En sjelden mulighet

Spennende: Rådmann i Malvik, Carl-Jakob Midttun, er innstilt til jobben som fylkesrådmann i Trøndelag. Foto: Anne Gundersen

Malvikrådmannen står som nummer en til fylkets toppjobb.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I dag, onsdag, ble det kjent at rådmann i Malvik, Carl-Jakob Midttun, står øverst på lista over kandidater til jobben som ny fylkesrådmann i Trøndelag.

Slike muligheter kommer ikke ofte, i følge Midttun.

– Dette er en utfordrende og viktig jobb i Trøndelag, og det er motiverende at jeg nå ligger på bordet hos fylkestinget som førstekandidat.

Midttun har vært rådmann i Malvik siden 2016.

– La det være sagt at dette ikke er avgjort og at behandlingen skjer i fylkestinget 17. juni, presiserer Midttun.

Han sier at om han får jobben, så er det en utrolig spennende kommune han forlater.

– Jeg tror ikke helt vi enda ser omfanget av den voldsomme utviklingen Malvik står overfor og hva denne kommunen kan bli i framtiden. Med all den utviklingen som skjer der på alle fronter nå, så kommer Malvik utvilsomt til å bli en enda mer attraktiv kommune i framtiden, både når det gjelder næring og det å bosette seg der.

– På basis av jobben ansettelsesutvalget har gjort og deres enstemmige innstilling på Midttun, har fylkesutvalget sluttet seg til det. Så han vil bli ansatt om fylkestinget vil, sier fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) til adressa.no og legger til at han kjenner Midttun som en dyktig, erfaren og ryddig rådmann.

Nøkkelord

ANNONSE