Nea Radio

En seier og to uavgjort for SBK i helga

Ballen ruller igjen på Selbu Kunstgress Foto: Nea Radio

Seier for G16 i 0.div, poengdeling for junior og senior.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Målløst for seniorene

Herrelaget til SBK debuterte i 5.div med 0-0 mot Malvik. Et solid publikum møtte opp for å se to smått svekkede lag i duskregn på Selbu Kunstgress. Malvik var nærmest i første omgang, mens Selbu var det førende laget i andre omgang. Totalt sett greit med uavgjort, men hjemmelaget føler nok de kunne fått enda mer ut av debuten.

Herrer: Selbu - Malvik

Resultat: 0-0 (0-0)
Målscorere: -
Kveldens variant: Kaptein Ole Garberg med krampe etter 60 min. Fortsetter å løpe i tyve nye minutter av rein stolthet før han må legge seg ned.

Juniorene taklet forholdene elendig

Juniorene tok turen til forblåste Rissa lørdag. Det lå i kortene at denne komedien av en fotballkamp ikke skulle bli en målfest. Lagene spilte bokstavlig talt i medvind i en omgang hver. Rissa 2 scorte et mål i første omgang, mens Selbu scorte et mål i andre omgang. 1-1 er et begredelig resultat for bortelaget som ikke taklet forholdene godt nok.

Junior: Rissa 2 - Selbu

Resultat: 1-1 (1-0)
Målscorere: Roy Martin Fissum, Sander Lundemo
Kveldens variant: Per-Erik Ofstad med skudd fra 30 meter som snur 90 grader i vinden og ender med innkast for Rissa 2.

Nok en opptur for G16

0-3 endte det i 0.div G16 mellom Selbu og Trygg/Lade på Ladesletta søndag ettermiddag. Guttene fra Selbu fikk mange brudd på et spillende hjemmelag, og skapte en rekke sjanser. Selbu fikk belønning for de mange kilometerne de la ned i løpet av kampen, og kunne etter fullspilt kamp slå seg på brystet med å ha holdt nullen. G16 har nå vunnet tre kamper på rad i 0.div og ligger på en meget respektabel 5. plass.

G16: Trygg/Lade - Selbu

Resultat: 0-3 (0-3)
Målscorere: Nikolai Valli, Mathias Hoem Vinogradoff, Kristian Aftret Haave.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...