Nea Radio

En person omkom i ulykke på E6

Ulykka skjedde på E6 sør for Helltunnelen. Foto: Bjørn Steinar Gundersen/NRK

Det bekrefter politiet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.11.2018 kl 20:02

Klokken 17.39 meldte politiet om en ulykke på E6 i Hommelvik, sør for Helltunnelen. En time senere melder politiet at en person omkom i ulykken.

– En person bekreftet omkommet på stedet, opplyser politiet på Twitter.

Kjøretøyet vedkommende satt i skal ha rullet rundt på taket, og vedkommende satt fastklemt.

– Personen var bevisst da nødetatene ankom, og det ble gitt livreddende behandling på stedet, men livet sto ikke til å redde, sier Ann Kristin Øie ved Trøndelag politidistrikt, til adressa.no.

Helltunnelen er stengt som følge av ulykka. Krimteknisk og ulykkesgruppa til Statens vegvesen er varslet.

– Det vi vet om hendelsesforløpet er at bilen har kommet gjennom Helltunnelen. Den var på vei sørover da den skjenet over i motgående kjørefelt. Bilen havnet i grøfta før den ble slengt opp igjen, traff bergveggen og ble liggende på taket, sier politiets innsatsleder på stedet Karl Erik Småland, til Bladet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...