ANNONSE
Annonse
Nea Radio

– En fantastisk dag hos jobbskapere i Selbu

BESØK: Trøndelag Høyre har vært på bedriftsbesøk i Selbu. Fra venstre Henrik Kierulf, Høyres andrekandidat i fylkestingsvalget, Selbu Høyres ordførerkandidat Nils Even Fuglem og daglig leder ved SIFA AS, Arnt Otnes. Foto: Trøndelag Høyre

Kommune- og fylkespolitikere fra Høyre har besøkt ulike bedrifter i Selbu. Både Trøndelag Høyres andrekandidat Henrik Kierulf og Selbu Høyres ordførerkandidat Nils-Even Fuglem deltok.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

– Det er utrolig spennende å bli bedre kjent med det fantastiske næringslivet her i Selbu, sier Henrik Kierulf, Høyres andrekandidat i fylkestingsvalget.

– Det er veldig gøy å reise rundt og besøke arbeidsplasser i hele fylket. Det er tydelig at det finnes mye kreativitet, innsatsvilje og skaperkraft i Trøndelag – som her i Selbu. I Selbu er det viktig å legge enda bedre til rette for næringslivet og innbyggerne i kommunen, og et sterkt Høyre er nøkkelen for å få til det, sier Kierulf.

Nyttige besøk

Turen gikk innom både SIFA AS, som er en av landets ledende bedrifter innen tynnplatebehandling, Byggmester Ingar Olsen AS, som informerte om dagens situasjon og utfordringer i byggebransjen i Selbu, og orientering fra grunneiere om Stokkfjellet vindpark, som informerte om parken ut ifra et grunneiersyn.

– Det var svært nyttig å besøke bedrifter og næringsliv i Selbu, og høre om hvilke muligheter og utfordringer de møter. For Høyre er det viktig å støtte opp om og lytte til det lokale næringslivet, for det er de som skaper jobbene og bidrar med skatteinntekter til å finansiere velferdstjenestene. Derfor reiser vi rundt i hele Trøndelag for å besøke arbeidsplasser, og nå gikk turen til Selbu. Høyre vil bygge opp under lokale initiativ og satsninger. For Høyre er det viktig å støtte de som vil skape noe, og vi vil prioritere både kompetanse og infrastruktur som bedriftene etterspør, sier Kierulf.

– I Selbu var det spennende å besøke SIFA, som straks flytter inn i nytt industribygg og har flere ansatte nå enn for noen år siden. Utrolig interessant å besøke en så optimistisk bedrift, som satser for framtida. Videre er byggebransjen stor i kommunen, og å besøke Byggmester Ingar Olsen var derfor svært nyttig for å få mer informasjon om en av de store næringene i Selbu. Det var også interessant å få en orientering om Stokkfjellet vindpark, nå som det pågår mye diskusjon rundt vindkraft. For Høyre er det viktig å legge til rette for videre utbygging av grønn, fornybar energi, og det er viktig at vi lytter til lokale innspill, sier Kierulf.

Tilrettelegge

– Som folkevalgt mener jeg det er viktig å tilrettelegge for at bedrifter kan både etablere, vokse og utvikle seg i Selbu. Jeg ønsket derfor å presentere deler av næringslivet i kommunen. De som skaper verdier og arbeidsplasser fortjener å bli sett, sier Nils-Even Fuglem, ordførerkandidat for Selbu Høyre.

– Som ordførerkandidat er jeg opptatt av å vise frem kommunen min, og lytte til de utfordringer bedriftene eventuelt opplever, slik at vi kan ha økt verdiskaping og skape flere jobber i Selbu. Vi fikk hyggelige og informative møter med bedrifter som ønsker å være etablert i Selbu og som ønsker å vokse og utvikle seg. Jeg er stolt av kommunen min, og mener den har et stort potensial for å utvikle seg videre, sier Fuglem.

Nøkkelord

ANNONSE