Nea Radio

– En fantastisk dag hos jobbskapere i Selbu

BESØK: Trøndelag Høyre har vært på bedriftsbesøk i Selbu. Fra venstre Henrik Kierulf, Høyres andrekandidat i fylkestingsvalget, Selbu Høyres ordførerkandidat Nils Even Fuglem og daglig leder ved SIFA AS, Arnt Otnes. Foto: Trøndelag Høyre

Kommune- og fylkespolitikere fra Høyre har besøkt ulike bedrifter i Selbu. Både Trøndelag Høyres andrekandidat Henrik Kierulf og Selbu Høyres ordførerkandidat Nils-Even Fuglem deltok.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Det er utrolig spennende å bli bedre kjent med det fantastiske næringslivet her i Selbu, sier Henrik Kierulf, Høyres andrekandidat i fylkestingsvalget.

– Det er veldig gøy å reise rundt og besøke arbeidsplasser i hele fylket. Det er tydelig at det finnes mye kreativitet, innsatsvilje og skaperkraft i Trøndelag – som her i Selbu. I Selbu er det viktig å legge enda bedre til rette for næringslivet og innbyggerne i kommunen, og et sterkt Høyre er nøkkelen for å få til det, sier Kierulf.

Nyttige besøk

Turen gikk innom både SIFA AS, som er en av landets ledende bedrifter innen tynnplatebehandling, Byggmester Ingar Olsen AS, som informerte om dagens situasjon og utfordringer i byggebransjen i Selbu, og orientering fra grunneiere om Stokkfjellet vindpark, som informerte om parken ut ifra et grunneiersyn.

– Det var svært nyttig å besøke bedrifter og næringsliv i Selbu, og høre om hvilke muligheter og utfordringer de møter. For Høyre er det viktig å støtte opp om og lytte til det lokale næringslivet, for det er de som skaper jobbene og bidrar med skatteinntekter til å finansiere velferdstjenestene. Derfor reiser vi rundt i hele Trøndelag for å besøke arbeidsplasser, og nå gikk turen til Selbu. Høyre vil bygge opp under lokale initiativ og satsninger. For Høyre er det viktig å støtte de som vil skape noe, og vi vil prioritere både kompetanse og infrastruktur som bedriftene etterspør, sier Kierulf.

– I Selbu var det spennende å besøke SIFA, som straks flytter inn i nytt industribygg og har flere ansatte nå enn for noen år siden. Utrolig interessant å besøke en så optimistisk bedrift, som satser for framtida. Videre er byggebransjen stor i kommunen, og å besøke Byggmester Ingar Olsen var derfor svært nyttig for å få mer informasjon om en av de store næringene i Selbu. Det var også interessant å få en orientering om Stokkfjellet vindpark, nå som det pågår mye diskusjon rundt vindkraft. For Høyre er det viktig å legge til rette for videre utbygging av grønn, fornybar energi, og det er viktig at vi lytter til lokale innspill, sier Kierulf.

Tilrettelegge

– Som folkevalgt mener jeg det er viktig å tilrettelegge for at bedrifter kan både etablere, vokse og utvikle seg i Selbu. Jeg ønsket derfor å presentere deler av næringslivet i kommunen. De som skaper verdier og arbeidsplasser fortjener å bli sett, sier Nils-Even Fuglem, ordførerkandidat for Selbu Høyre.

– Som ordførerkandidat er jeg opptatt av å vise frem kommunen min, og lytte til de utfordringer bedriftene eventuelt opplever, slik at vi kan ha økt verdiskaping og skape flere jobber i Selbu. Vi fikk hyggelige og informative møter med bedrifter som ønsker å være etablert i Selbu og som ønsker å vokse og utvikle seg. Jeg er stolt av kommunen min, og mener den har et stort potensial for å utvikle seg videre, sier Fuglem.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...