Nea Radio

Flere må i karantene i Stjørdal:

Elever smittet

En elev bekreftet smittet ved Stokkan ungdomsskole. Nå må enda flere i karantene i Stjørdal. Foto: Stjørdal Kommune

En elev ved Stokkan ungdomsskole i Stjørdal er bekreftet smittet. Nå må enda flere i karantene i kommunen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2021 kl 13:09

– Vi har akkurat fått bekreftet at en elev på 8. trinn har testet positivt på korona. Det betyr at elever og ansatte i klassen nå er nærkontakt til smittet, skriver rektor Torbjørn Morset Størseth i en melding til foreldrene mandag ettermiddag. Det var Stjørdals-Nytt som omtalte saken først.

Dette får konsekvenser

– De må sitte i karantene i 10 dager fra og med fredag 08.01.21. De må teste seg. Det vil bli organisert egen testing for disse, og dere vil få nærmere informasjon om hvordan denne skal gjennomføres. Alle søsken i barnehage og skole må i karantene umiddelbart, og må hentes hjem, skriver rektoren, og fortsetter:

– Alle foreldre som har jobb i skole, barnehage eller helsesektoren må i karantene umiddelbart. Dette er den foreløpige og umiddelbare informasjonen jeg har, som dere trenger for å ta nødvendige grep. Jeg kommer tilbake med mer informasjon, så snart den foreligger, skriver Størseth i meldingen.

I følge bladet.no er det snakk om to elever som skal være smittet.

– Det betyr at to ulike skoleklasser må i karantene, sier Størseth til Bladet.

Han opplyser at det er antydet fra kommunen at det blir lagt opp til organisert testing for de to skoleklassene.

– Det er snakk om mellom 50 og 60 elever. Ansatte ved skolen som er satt i karantene i forbindelse med de positive prøvene, skal teste seg på eget initiativ, sier rektoren til avisa.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...