Nea Radio

Elvetuns Orkester ute med ny låt

Elvetuns Orkester ute med låten Håpløs Foto: Arkiv

Det finnes mange måter å hente inspirasjon til en sangtekst på. En ikke så vellykket båttur på Selbusjøen kan noen ganger være mer en bra nok, skal vi tro vokalist og låtskriver Roger Kjøsnes.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2020 kl 10:17

– Sangen er jo basert på en sann historie, det var en båttur som ikke gikk helt som den skulle, forteller Roger Kjøsnes

– Vet ikke om jeg skal nevne noe navn, men det er et orkestermedlem som har vært på flere båtturer som ikke har gått helt etter planen.

Er det båten eller sjåføren?

– Det må være båten, kan ikke skjønne at det skulle være noe galt med sjåføren, forteller Roger Kjøsnes og humrer.

Tid til studio

– Roger har vært effektiv og skrevet flere tekster i det siste, så vi håper på mye studiotid framover, sier John Tore Kyllo

Det er bare å glede seg?

– Ja må tro det, at noe av det blir brukende, sier Roger Kjøsnes

Livestream konserter

- Det har vært rolig med spilling, sier Roger Kjøsnes.

- Har jo vært heldig med en del livesendegnier, legger John Tore Kyllo til.

Elvetuns Orkester har nylig vært på innspilling av nytt program til Petters popshow, der kommer låten Håpløs og en av de eldre låtene

Floring på ''høi''

Som floring så må jeg jo spørre. I teksten til Stytt-Frank, Hvem er floringen som står på hodet mot et tre?

– Vet ikke som vi skal gå ut med noe navn, men jeg kan si at han er fra Nekåbjørga, forteller en lattermild Roger Kjøsnes

Hør intervjuet med Roger Kjøsnes og John Tore Kyllo her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...