Nea Radio

Elvestuen kommer til Røros

Besøker: Klima- og miljøminister Ola Elvestuen besøker Røros. Foto: Foto: Klima- og miljødepartementet

Miljø- og klimaminister Ola Elvesuen kommer til Røros i forbindelse med Kulturminnefondets 15. års jubileum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Statsråd Ola Elvestuen har i dag bekreftet at han vil komme til Røros 8.mars å delta under Kulturminnefondets 15.års jubileum.

– Kulturminnefondet oppnår gode resultater gjennom samarbeid med andre aktører. De har klart å bygge opp en god, høykompetent og levedyktig arbeidsplass på Røros - en organisasjon som også bidrar positivt til lokalmiljøet, det er klart at jeg vil være med på dette, sier Klima- og miljøminister Ola Elvestuen.

Ryddet plass

Statsråden har ryddet plass i en fulltegnet kalender for å ta turen til Røros ved denne anledningen.

– Vi er strålende fornøyd med denne nyheten, sier direktør Simen Bjørgen, som legger til at Kulturminnefondet ikke tidligere har hatt statsråder representert ved virksomhetens jubileer. Det betyr at vår innsats legges merke til, og vi er svært glade for dette avslutter Bjørgen, som sammen med sine kolleger gleder seg til jubileet i mars.

Detaljene i programmet for jubileet er nå i ferd med å falle på plass. Fra før er det klart at Riksantikvar Jørn Holme også kommer til Røros 8.mars. Det er også veldig gledelig siden han også skal delta under Rørosmartnaen nå i februar.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...