ANNONSE
Annonse
Nea Radio

To skred ved E14:

- Det var rene syndefloden fra himmelen

OVERSVØMMELSE: Stjørdalselva har gått over sine bredder, og det har oppstått en oversvømmelse ved Meådal langs E14 mellom Stjørdal og Meråker. Foto: Statens vegvesen

Politiet rykket torsdag kveld ut til to jordskred langs Europavei 14 ved Meådal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2022 kl 00:36

ANNONSE
Annonse

Politiet mottok torsdag kveld melding om at Stjørdalselva går over sine bredder langs Europavei 14 mellom Stjørdal og Meråker. Hendelsen har skjedd ved Meådal, cirka 15 km vest for Meråker.

- Det er usikkert om det er noen utfordringer på veien, sa operasjonsleder Rune Brandmo ved Trøndelag politidistrikt til Nea Radio klokken 23:30 torsdag kveld. Brandmo opplyste videre at patrulje er på vei til stedet, og at Vegtrafikksentralen er varlset om hendelsen.

Da politiet ankom stedet oppdaget de at det hadde gått to mindre skred, og som har ført gjørme delvis ut i vegbanen, skriver Adresseavisen.

- Det ene skredet var ved skiltet til Meådal. Det andre skredet var 200 meter lenger øst, opplyser operasjonsleder Bjørnar Gaasvik til avisen.

Veien er ikke stengt som følge av hendelsen.

- Rene syndefloden

Nea Radio har torsdag kveld vært i kontakt med en som passerte området klokken 22:30, som sier det da lå mye vann på veien, men at veien var kjørbar. Det var derimot ikke noen tvil om at det regnet.

- Det var rene syndefloden fra himmelen, sier vedkommende.

Han forteller videre at veien var tørr igjen når han kom til Gudå.

Senere på kvelden meldte politiet at det hadde gått et ti meter bredt jordskred over togsporet like ved. Meråkerbanen er stengt som følge av hendelsen.

Nøkkelord

ANNONSE