Nea Radio

Elin åpner botoxklinikk i Røros og Tydal

HAR ÅPNET BOTOXKLINIKK: Elin Brandsfjell.

– I tillegg til å glatte ut rynker så kan botox også ha positiv virkning på en rekke medisinske lidelser, sier Elin Brandsfjell, som driver Pro Cosmetique.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I flere år har Elin Brandsfjell fra Tydal drevet treningssenter på Røros. I tillegg jobber småbarnsmoren også som sykepleier.

Om ikke det var nok - nå har hun også startet et helt nytt tilbud i både Røros og Tydal.

Pro Cosmetique, er navnet på nyetableringen, som tilbyr blant annet botox- og filler-behandlinger.

Den som trodde dette bare var noe forfengelige filmstjerner og andre kjendiser benytter seg av, tar feil. Botox kan i mange tilfeller virke positivt på lidelser som migrene, tanngnissing og svetteproblemer.

Har du svetteproblemer, så kan botoxinjeksjoner hjelpe. Foto: Privat

Elin har opprettet avdelinger i både Røros og Tydal og det store hårete målet er å en dag kunne åpne klinikk på Stjørdal.

Hun har lenge syslet med tanken om å starte med å tilby botoxbehandlinger.

– Jeg var ferdig utdannet sykelpleier i 2014 og har lenge syntes dette er fascinerende. Jeg har har tenkt på det en stund og fant ut at jeg bare måtte gjøre det, sier hun, og sikter til utdanningen ved Amabilis Aesthetic Academy i Oslo.

Botox hjelper mot rynker. Foto: Privat

Hun mener det er et marked for denne behandlingsformen i regionen og sier at nærmeste konkurrenter er i Hamar og i Trondheim.

Klinikken holder hus i Røros Gym sine lokaler på Autotomta - nesten midt i midt i Røros sentrum. I tillegg har hun har et rom tilgjengelig i Tydal.

Hør intervju med Elin Brandsfjell her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...