Annonse
Nea Radio

Elin åpner botoxklinikk i Røros og Tydal

HAR ÅPNET BOTOXKLINIKK: Elin Brandsfjell.

– I tillegg til å glatte ut rynker så kan botox også ha positiv virkning på en rekke medisinske lidelser, sier Elin Brandsfjell, som driver Pro Cosmetique.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

I flere år har Elin Brandsfjell fra Tydal drevet treningssenter på Røros. I tillegg jobber småbarnsmoren også som sykepleier.

Om ikke det var nok - nå har hun også startet et helt nytt tilbud i både Røros og Tydal.

Pro Cosmetique, er navnet på nyetableringen, som tilbyr blant annet botox- og filler-behandlinger.

Den som trodde dette bare var noe forfengelige filmstjerner og andre kjendiser benytter seg av, tar feil. Botox kan i mange tilfeller virke positivt på lidelser som migrene, tanngnissing og svetteproblemer.

Har du svetteproblemer, så kan botoxinjeksjoner hjelpe. Foto: Privat

Elin har opprettet avdelinger i både Røros og Tydal og det store hårete målet er å en dag kunne åpne klinikk på Stjørdal.

Hun har lenge syslet med tanken om å starte med å tilby botoxbehandlinger.

– Jeg var ferdig utdannet sykelpleier i 2014 og har lenge syntes dette er fascinerende. Jeg har har tenkt på det en stund og fant ut at jeg bare måtte gjøre det, sier hun, og sikter til utdanningen ved Amabilis Aesthetic Academy i Oslo.

Botox hjelper mot rynker. Foto: Privat

Hun mener det er et marked for denne behandlingsformen i regionen og sier at nærmeste konkurrenter er i Hamar og i Trondheim.

Klinikken holder hus i Røros Gym sine lokaler på Autotomta - nesten midt i midt i Røros sentrum. I tillegg har hun har et rom tilgjengelig i Tydal.

Hør intervju med Elin Brandsfjell her:

Nøkkelord

Annonse