ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Fantastisk forestilling:

Elever med flott show

I dag er det åpen dag ved Selbu Ungdomsskole – elever og lærere skal vise fram både skole, svømmehall, kultursal og ikke minst en fantastisk åpningsforestilling. Se bilder her og hør mer i Nea Radio.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2022 kl 08:39

ANNONSE
Annonse

I dag inviterer Selbu Ungdomsskole til åpen dag for å vise fram både Tælet kultursal og selve ungomdsskolen. Vi har vært å sett på åpningsforestillingen som elevene har laget – noe som alle bør få med seg. - Elever og lærere har gledet seg lenge til å vise fram skolen, sier rektor Nils Kjøsnes som åpner dørene i dag.

Selve åpningsforestillingen er imponerende bra og vi fikk se alle de 150 elevene ved skolen opptre på scena, med alt fra sang til dikt, dans, spill og kjemi. - Vi som gikk på ungdomsskole for bare 15-20 år siden hadde fått kjeft om vi hadde spillt dataspill på skola. I dag har elevene fått i oppgave å bygge den nye ungdomsskolen i spillet Minecraft, hvilket de hadde gjort på en eksemplarisk måte, ble det sagt i publikum.

Alt i alt en svært verdig forestilling som markerer en av de største investeringene og løftene gjort i senere tid i Selbu. Nå venter ferdigstillelse av utearealer.

Hør mer i Nea Radios lokalsending mellom 10 og 12 (på FM i Neadalen eller på DAB kanalen NeaSelbu og se bilder i galleriet helt øverst.

Rektor ved Selbu Ungdomsskole, Nils Kjøsnes. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Nøkkelord

ANNONSE