Nea Radio

Eldres aktivitetsdag

Barnehagen på Kvellohaugen hadde også tatt turen for å spre glede. Foto: Synne Dyrhaug

Over 80 personer møtte opp da det ble invitert til aktivitetsdag på Kvellohaugen i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Onsdag var det i samarbeid med Selbu frivillighetssentral og livsglede for eldre ved Selbu videregående skole arrangert tur til Kvellohaugen. Helt siden i 2013 har det blitt arrangert en slik tur sammen med Selbu pensjonistforening.

Dagen startet med tur fra eldrehjemmet og på turen opp til Kvellohaugen var det satt ut natursti hvor både gammel og ung måtte hjelpes til for å finne ut de riktige svarene. Vel framme ble de møtt med både vafler, pølser og kaffe og selvfølgelig god musikk. Barnehagen hadde møtt opp og sang flere forskjellige sanger og etter kåringen av naturstien hadde Langlis ankommet og det ble flere fine låter utover dagen.

En gang i året

Leder i Selbu frivilligsentral Karin Galåen var veldig godt fornøyd med oppmøtet og dagen.

- En gang i året prøver vi å få til en slik tur der vi kommer oss opp hit på Kvellohaugen. Det ser ut som både de eldre og ungdommene trives sammen, sier hun.

Einar Sæter var med på å starte dette tilbake i 2013 og uten han hadde ikke dette blitt noe av, sier Galåen.

Hele gjengen fra livsglede på Selbu vidregående skole. Foto: Synne Dyrhaug

Fra venstre Karin Galåen (Selbu frivillighetssentral), Einar Sæter, Karin Seim (Selbu pensjonistforening) og Abdul Hafiz. Foto: Synne Dyrhaug

Vinnere av natursti. Foto: Synne Dyrhaug

Langlis sto for musikken. Foto: Synne Dyrhaug

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...