Annonse
Nea Radio

"Eldreopprør" i Selbu

FULLT HUS: Det var svært godt oppmøte i Selbu Eldresenter tirsdag kveld. Foto: Andreas Reitan

- Ikke ta fra oss Eldresenteret! Det var det klare budskapet fra godt voksne i Selbu under et informasjonsmøte tirsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Radsk telling viste at rundt 100 hadde møtt fram da Selbu pensjonistforening og Selbu Sanitetsforening inviterte til informasjonsmøte tirsdag kveld.

I eldresenteret, selvfølgelig, for det var nettopp eldresenterets skjebne det kom til å handle mest om, selv om Selbu kommune i utgangspunktet ønsket å informere om hva som skjer når det nye sykehjemmet står klart i løpet av året.

Det vil romme 40 pasientrom, alle med eget bad/WC, og deretter er planen å bygge om det gamle sykehjemmet til det helt nye Nestatunet, der en skal etablere 20-25 leiligheter med heldøgns omsorg og samtidig bidra til det planleggerne kaller en aldersvennlig stedsutvikling.

Det vil omfatte alt av fellesareal inne og uteareal, gangveger og parkeringsplasser utendørs.

Nestatunet vil også ha plass til et nytt "eldresenter", og er det mulig å se for seg aktivitetene i dagens eldresenter i nye lokaler?

- Nei, mente et unisont møte tirsdag kveld. - Dersom målet er å få plass til biblioteket, så flytt heller det ned til Nestatunet, var en av kommentarene.

Fra venstre: Marius Sørensen (Selbu kommune), Kari Eide (Selbu Sanitetsforening), Karin Seim (Selbu Pensjonistforening), Ragnhild Wesche Kvål (Selbu kommune), John Renå (Selbu kommune) og Kristin Flakne Østbyhaug (Selbu kommune) . Foto: Andreas Reitan

Hør mer:

"Eldreopprør" i Selbu
Hør intervju med Karin Seim, Marius Sørensen og Ragnhild Wesche Kvål.

Annonse