Nea Radio

"Eldreopprør" i Selbu

FULLT HUS: Det var svært godt oppmøte i Selbu Eldresenter tirsdag kveld. Foto: Andreas Reitan

- Ikke ta fra oss Eldresenteret! Det var det klare budskapet fra godt voksne i Selbu under et informasjonsmøte tirsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Radsk telling viste at rundt 100 hadde møtt fram da Selbu pensjonistforening og Selbu Sanitetsforening inviterte til informasjonsmøte tirsdag kveld.

I eldresenteret, selvfølgelig, for det var nettopp eldresenterets skjebne det kom til å handle mest om, selv om Selbu kommune i utgangspunktet ønsket å informere om hva som skjer når det nye sykehjemmet står klart i løpet av året.

Det vil romme 40 pasientrom, alle med eget bad/WC, og deretter er planen å bygge om det gamle sykehjemmet til det helt nye Nestatunet, der en skal etablere 20-25 leiligheter med heldøgns omsorg og samtidig bidra til det planleggerne kaller en aldersvennlig stedsutvikling.

Det vil omfatte alt av fellesareal inne og uteareal, gangveger og parkeringsplasser utendørs.

Nestatunet vil også ha plass til et nytt "eldresenter", og er det mulig å se for seg aktivitetene i dagens eldresenter i nye lokaler?

- Nei, mente et unisont møte tirsdag kveld. - Dersom målet er å få plass til biblioteket, så flytt heller det ned til Nestatunet, var en av kommentarene.

Fra venstre: Marius Sørensen (Selbu kommune), Kari Eide (Selbu Sanitetsforening), Karin Seim (Selbu Pensjonistforening), Ragnhild Wesche Kvål (Selbu kommune), John Renå (Selbu kommune) og Kristin Flakne Østbyhaug (Selbu kommune) . Foto: Andreas Reitan

Hør mer:

Hør intervju med Karin Seim, Marius Sørensen og Ragnhild Wesche Kvål.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...