ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Nye eiere av Coop-bygget:

- E hi trua på Selbu

Fra venstre: Per Jørgen og Toril Anita Weisethaunet (Petors Estate AS) og Tor Øystein Mebust (Living Eiendom AS) og daglig leder) i det nye selskapet Nesta Eiendom AS skal drive E-laget, i hjertet av Selbu. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Endelig er det altså klart, det skjer noe på Coop-bygget i Selbu sentrum. Ideene er mange og gode - og bygget som huser apotek, blomsterbutikk,trimsenter, fysioterapiklinikk - og et stort ledig areal etter Prix og Byggmix vil få en stor ansiktsløftning og skal vi tro de nye eierne, blir det også stor aktivitet og Selbus nye storstue.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- E hi hjerte i Selbu, sier en av de nye eierne Per Jørgen Weisethaunet som sammen med kona Torill Anita Hoem Weisethaunet gjennom selskapet Petors har kjøpt 50% av Coop-senteret. Den andre halvdelen tar Living Eiendom som Lars Ivar Sundal og Tor Øystein Mebust er hovedeiere av. Sistnevnte er nå også daglig leder i eierselskapet som har fått navnet Nesta Eiendom AS.

Selskapet skal nå utvikle "E-laget" i sentrum, med en merkevare som ikke er så ulik det gamle "S-laget" som har samlet Selbygger, hyttefolk og tilreisende på nettopp "laget" i generasjoner.

Inngangsfasaden sett fra nord på det nye E-laget. Foto: Arkitekt Håvard Eide

- Vi ser at det er veldig mye positivt som skjer i Selbu for tiden, en utvikingsorientert politisk og administrativ ledelse, private aktører som har startet opp fantastiske prosjekter. E blir inspirert, sier Weisethaunet.

Første leiekontrakt er allerede signert

Daglig leder Tor Øystein Mebust i Nesta Eiendom AS svarer først litt spøkefullt "E vet itj e nei" på spørsmål om hva som kommer på "E-laget", hvor han etterpå avslører store planer og at de første leiekontraktene allerede er signert.

Fasade sett fra Bankplassen. Foto: Arkitekt Håvard Eide

Vi vet at Boots Apotek og Blomster og Sånt allerede er etablert, i tillegg jobber Nesta Eiendom også for at Ark Bokhandel skal flytte inn. - Den første leiekontrakten utover dette er også allerede signert, sier Mebust som sier at Nesta Eiendom skal utvikle eiendommen for både de som bor her i dag og de som skal drive næring her.

Arkitekt er engasjert

I tillegg er det engasjert en arkitekt som skal redesigne hele bygget. Bildene og utkastene er allerede på plass (se bilder) og arbeidet med å få på plass næringsaktører er i gang for alvor. - I tillegg til næringsvirksomhet har vi også planer om å få til flere leiligheter også, sier Per Jørgen Weisethaunet.

Hør mer i Nea Selbu/Tydal fredag klokka 10.00

"Det har kommi opp inj gærstor E frampå byggji der Coopinj i Selbu va fære". Disse tre har skyld i det. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Nøkkelord

ANNONSE