ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Vil ha liv og røre i sentrum:

E - byr på latter med Sivertsen, Hammer og Stamnes

Der gamle Byggmix i Selbu holdt til tidligere er det nå blitt en flott scene. Foto: E-laget

- Vi fikk mye god respons etter Audestad-konserten vi hadde sist i februar. Mange som har ønsket at vi følger opp med mer aktivitet. 
Derfor vil vi nå by på en “latter-kveld” på E-laget. Formålet med disse arrangementene å bidra til å skape liv og røre i sentrum, sier Tor Øystein Mebust i E-laget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2022 kl 08:57

ANNONSE
Annonse

- Det at alle billettene ble solgt 2 uker i forkant, tar vi som et tegn på at vi byr på noe som folk vil ha, ier Tor Øystein Mebust daglig leder i Nesta Eiendom.

På plakaten denne gangen er de prisbelønte revyartistene Rakel Sivertsen og Marit Hammer, fra Kvitter fra Knotten, sammen med Terje Stamnes, fra Skatval, med en rekke av sine komiske karakterer.

Ø Foto: E-laget

Hva har en «naiv nynazist», en «troskyldig taxisjåfør» og ei «jovial jomfru» til felles? Jo, de skal alle spre latter og glede fra scenen i E-laget. Sier E-laget på sin egen Facebook side.

Naboen står for serveringa:

Bjørkhov Café & Restaurant, som er nærmeste nabo til E-laget, flytter for anledningen inn og står for salg av pizza og god drikke til de som er så heldige at de har sikret seg en billett.

- Det at vi kan bruke slik arrangement til å skape mersalg også for andre næringsaktører i sentrum er jo hele poenget. Aktivitet avler aktivitet, avslutter Mebust.

Nøkkelord

ANNONSE