Nea Radio

Dyrhaug har sikret satsingen mot VM

Sikrer satsingen: Dyrhaug havnet først utenfor landslaget - nå er satsingen mot VM i Oberstdorf neste år sikret. Foto: Norges Skiforbund

Niklas Dyrhaug mistet plassen på det norske landslaget. Nå er en viktig brikke på plass foran satsingen mot VM i Oberstdorf.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2020 kl 09:28

– Det er en stor og veldig viktig avtale for meg. Den gjør at jeg kan satse 100 prosent på langrenn de neste to årene, sier Niklas Dyrhaug til Adresseavisen

Nå er han i sluttfasen av prosessen med å få på plass hele opplegget som skal sikre satsingen mot VM i Oberstdorf og OL i Beijing utenfor landslaget.

Sponsor siden 2012

– Jeg skal ha hele opplegget klart i løpet av juni. Noe mer enn det kan jeg ikke si foreløpig.

Men Dyrhaug er tydelig på at den nye sponsoravtalen med Trønderenergi er en viktig brikke i satsingen hans.

– De har sponset meg siden 2012, og blir med meg videre på reisen tilbake mot verdenstoppen i langrenn. Det er ikke gitt i dagens marked, og jeg er veldig glad for å ha dem med. Uten gode støttespillere med på veien, er det umulig å satse på like vilkår som når man er på landslag. Dette er alfa og omega for å kunne komme tilbake på nivået jeg har vært på tidligere, sier han.

Dyrhaug vil ikke røpe størrelsen på sin ferske sponsoravtale, som i første omgang løper ut kommende sesong men som kan komme til å bli forlenget til også å gjelde for sesongen 21/22.

– Jeg ønsker ikke å si noe om økonomien i avtalen. Men den er på samme nivå som jeg hadde som landslagsløper, sier han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...